PUBLICI JE PREKO GLAVE JEFTINE ZABAVE


IZVOR: Aleksandra MALUŠEV - 28.10.2017 | 05:15


Uspeh serije Dragana Bjelogrlića "Senke nad Balkanom" očigledan je nakon prve epizode. Oboreni su rekordi gledanosti, društvene mreže gore od komentara, ali i telefoni glavnih glumaca. Marija Bergam i Miloš Timotijević bili su gosti Srpskog telegrafa na Sajmu medija i sa nama podelili deo svog iskustva i iščekivanja.

Foto: youtube.com/printscreen/CobraFilmOfficial

Senke nad Balkanom!
  •  Publika je oduševljena. Kakvi su vaši utisci?

Marija: U nedelju uveče, kada je počela epizoda, muž me je grdio: "Hoćeš li ti ostaviti taj telefon već jednom?" Stvarno, nisam mogla da ga ostavim jer su pisali prijatelji, kolege, zvali su me iz Kanade... Potpuno oduševljeni.

Miloš: Ne samo po porukama koje su meni stizale već i po društvenim mrežama, shvatio sam da je u toku nešto veliko.

  •  Šta je bio najveći izazov?

Marija: Dala sam svoj maksimum, dodirnula svoje granice. Osetila sam da postavljamo standard za sve što se ubuduće bude snimalo u Srbiji.

Miloš: Kada imate reditelja koji igra, vi želite da budete u toj vatri. Mislio sam, ako ovo bude makar kao "Montevideo", uspeli smo. A nadmašili smo. Publici je preko glave jeftine zabave i to više neće prolaziti.

  •  Priča je ta koja je najintrigantnija, najkompleksnija?

Marija: Apsolutno. Naša Danica Pajović je lepo rekla - ko je navikao da gleda serije gde je najveći problem hoće li se ona i za koga udati, neka ne pokušava sa "Senkama".

Miloš: Briga o detaljima. Ljudi nisu ni svesni koliko znači da manžetna u svakom kadru stoji identično, da frizura bude ista... Sjajna režija, fotografija i gluma. Bar sam ja glumio u serijama, pa znam.