Ekskluzive: Rejf Fajns i Novak Đoković za Filharmonija magazin!


IZVOR: Republika - 22.02.2019 | 15:24


Peti broj Filharmonija magazina koji izlazi kao mesečni dodatak listu Srpski telegraf (23. februar), donosi ekskluzivni intervju sa glumcem Rejfom Fajnsom i otkriva šta sluša Novak Đoković, najbolji sportista sveta.

Foto: Promo foto

Fajns sa Filharmonijom...

Povod za razgovor sa slavnim glumcem je srpska premijera njegovog filma „Bela vrana“ u kome je imala učešće i Beogradska filharmonija snimajući muziku za ovo ostvarenje. Fajns je otkrio šta ga vraća Srbiji, utiske o filharmonijskom orkestru kao i svoja iskustva ispred i iza kamere. Dok je Novak Đoković podelio za Filharmonija magazin svoje omiljene numere sa klasičnog repertoara i pokazao fantastično poznavanje umetničke muzike.

Filharmonija magazin donosi još mnogo interesantnih priča u kojima se filharmoničari predstavljaju i kao kuvari, svetski putnici, vlasnici kućnih ljubimaca. Povodom meseca zaljubljenih otkriva se ko su životni partneri u Filharmoniji, rubrika Vremeplov donosi podsećanje na slavnog Bernštajna, Edu ugao priču o neobičnom instrumentu Vagner tubi, a pored najave filharmonijskih događaja, čitaoci se mogu upoznati i sa interesantnim događajima sa svetske klasične scene.

Foto: Promo foto

Novak Đoković...

Urednice i autorke izdanja su Sonja Šulović, urednica kulture Srpskog telegrafa i Jelena Milašinović, PR menadžer Beogradske filharmonije.