Kaja zapretila bivšim momcima: Ugasite lažne profile da vas ja ne bih ugasila!


IZVOR: Republika - 11.11.2018 | 15:50


Poznatu pevačicu Katarinu Ostojić Kaju su povezivali sa mnogim jakim muškarcima iz javnog života Srbije, što sa sportistima, što sa biznismenima, ali je njeno srce na kraju ukrao svetski poznati i popularni producent i di-džej Džunior Džek.

Foto: printscreen/instagram

Kaja Ostojić

Ona je već godinama u srećnom braku sa Džekom, a dešavanja iz njenog života svakodnevno možemo pratiti preko društvenih mreža gde često objavljuje fotografije iz svog života. Posao je komplet preselila u Brisel gde živi i radi, a sada se na Instagramu oglasila sa veoma intrigantnim storijem koji je bacio mnoge u razmišljanje. 

Izgleda da Kaja ima problema sa bivšim momcima ili potajnim tajnim obožavaocima koji sa lažnih profila objavljuju stvari koje očigledno njoj ne prijaju. 

U svom storiju je bukvalno zapretila dotičnoj gospodi da pripaze šta rade inače se neće dobro provesti, jer čini se i ona ima keca u rukavu i mnogo što šta da obelodani. 

- Kad mi pukne film pa kad napišem knjigu, pa kad stavim akcenat na neke svoje bivše i njihove poteze očajnika, a možda ih raskrinkam i pre knjige, ali to će biti onda mnogo gore. Pogasite lažne profile, bolje nego da vas ja gasim- poručila je Kaja na svom Instagram profilu

Foto: Instagram/kaya_ostojic

Besna kao ris...