Severina pretila Milanu silovanjem i batinama!


IZVOR: Nikolina MARIĆ - 09.11.2018 | 04:25


Pevačica Severina Kojić, koja sa srpskim biznismenom Milanom Popovićem ima sina Aleksandra, ne prestaje sa pokušajima da oca deteta izopšti iz njegovog života. Kako Srpski telegraf saznaje, Severina i dalje ne želi da prihvati Milana kao zajedničkog staratelja, te mu je zbog toga uputila preteću poruku.

Foto: youtube.com/Domace Emisije

Severina Kojić

Naime, kako dobro obavešten izvor navodi, Popović se Severini obratio putem mejla kako bi sarađivao s njom u interesu deteta, koje ima zdravstvene probleme. Kojićeva je na njegov pokušaj komunikacije odgovorila uvredljivim sadržajem, te ga nazvala psihopatom koji će od deteta napraviti bolesnika, a potom mu i poručila da bi ga rado izlemala po, kako ona kaže, go*narskim kostima.

- Milan je napisao Severini da je odveo dete na redovno previjanje stopala zbog infekcije koju ima već neko vreme i konstatovao da mu ona nije javila vreme kada je malenom Aleksandru bio zakazan pregled. Nakon njegovog mejla Severina je na Popovićev račun iznela salvu uvreda. U pitanju su gnusne izjave, koje su neprimerene jednoj majci maloletnog deteta - kaže izvor i otkriva sadržaj mejla koji je Kojićeva poslala Popoviću.

Severina: Pomislim u sebi, bolje Milan, nego rak. To je to, odje*i od mene, manijače

Foto: instagram.com/severina

Borba za sina

- Ti nisi zdrav, moraš na lečenje, nije ti dobro, nevoljeno si dete i zbog toga Aleksandru stvaraš psihoze. Od mog sina želiš da napraviš bolesnika. Milane, ti si lud i manit čovek, ne znaš da budeš roditelj. Imaš perfidan i zločest um, a na kraju ispadaš glup. Opsednut si sa mnom, želiš da me vidiš po svaku cenu, pa makar to bilo i na sudu. Ti si manijak i psihopata jer nisi zdrav. Jednostavno, ti si mali bednik, nula od čoveka. Rado bih te nalemala po tim go*narskim kostima. Takve bednike koji to rade ženi i detetu siluju u zatvoru. Ti si najniži stupanj organizma, nekoliko stepena veći od amebe, i zagađuješ ovaj svet. Ti si biće koje se nije razvilo u čoveka. Jesi zlotvor, ali i Hitlera je neko voleo, a budući da si napravio Aleksandra, zaslužuješ malo mog vremena. Imaš masnu kosu, lud pogled i u tebi čuči leglo gneva i besa. Povraća mi se kada te vidim, ali to je moj greh. Pomislim u sebi, bolje Milan, nego rak. To je to, odje*i od mene, manijače - tvrdi izvor da je napisala Severina ocu svoga deteta i uverava da je Popović nakon ovog mejla zanemeo jer nije mogao da veruje da je pevačica do te mere spremna da ga ponižava.

Foto: e-stock/KOBRA

Milan Popović sa malim Aleksandrom

Podsećamo, Severina i Milan godinama vode bitku za starateljstvo nad šestogodišnjim sinom Aleksandrom. Sud je pre četiri godine doneo odluku da Popović i Kojićeva imaju zajedničko starateljstvo nad sinom, ali Severina je više puta pravila probleme u komunikaciji, a to je ove godine potvrdio i sud mišljenjem da Severinino ponašanje šteti Aleksandru. Pored toga, u javnost su isplivale i pornografske fotografije pevačice, što je ugrozilo bezbrižno detinjstvo malenom Aleksandru, koji je već u školskom uzrastu i sada lako može postati meta omalovažavanja vršnjaka.

Pokušali smo da stupimo u kontakt sa Severininim PR Tomislavom Petrovićem, ali do zaključenja ovog broja nije odgovarao na naše pozive i poruke.