(VIDEO) Doneli mu u bolnicu nešto neophodno: Roditelji i verenica Darka Lazića na razgovoru kod lekara


IZVOR: Dušan LUKIĆ - 01.11.2018 | 09:19


Pevač Darko Lazić uspešno se oporavlja od teške saobraćajne nezgode koju je imao prošlog utorka, 23. oktobra na putu Subotište - Brestač, u kojoj je zadobio ozbiljne povrede. Kao i svih prethodnih dana i ovoga jutra roditelji, Branka i Milan, stigli su u posetu sinu sa verenicom Marinom Gagić koja je bila više nego raspoložena.

Foto: ST/N. MANDIĆ

Oporavlja se... Darko Lazić

Najpre su u bolnicu ušli Branka, Marina i Milan i tom prilikom je Gagićeva potvrdila da je Darku bolje, kao i da se oporavlja, a nakon toga su otišli na razgovor sa lekarom.

Izvesno je da je Darko počeo da konzumira vodu, što je potvrdio i menadžer Miljan Vračević, koji je nešto kasnije s Lazićevim ocem ušao u bolnicu noseći upravo ovu namirnicu. 

Foto: Republika.rs

Roditelji Darka Lazića i verenica Marina na razgovoru kod lekara...

Podsetimo, Darka su lekari probudili iz veštačke kome u ponedeljak i pevač je dobro reagovao, a nakon dva dana skinuli su mu i zavoje s lica.

 

 

Kako otkrivaju izvori iz bolnice, Lazić je i dalje na aparatima i zbog otkazivanja jednog plućnog krila ne može i dalje samostalno da diše, što su potvrdili i njegovi roditelji nakon završetka posete:

- Ima masku za disanje, kada priča skida je i danas mu je bolje nego juče - rekli su Branka i Milan.

Međutim, kako se stanje popravlja i sve funkcije se vraćaju u rad.