Karleuša i Duško kupuju vilu u Kini: Od cene će vam se zavrteti u glavi!


IZVOR: alo.rs - 14.10.2018 | 11:36


Otkad je njen suprug, poznati srpski fudbaler Duško Tošić, potpisao dvoipogodišnji ugovor sa Kineskim klubom „Gvanžu RF“, Jelena ne prestaje da traga za savršenom nekretninom u kojoj će ona, ali i njihove ćerkice Atina i Nika uživati kada god otputuju kod Duška.

Foto: instagram.com/karleusastar

Jelena i Duško

- Jeleni je dosadilo da odseda po hotelskim sobama, a budući da je sasvim izvesno da će Duško naredne dve i po godine živeti u Kini, logično je bilo da se kupi i kuća. Nedavno je prilikom posete suprugu u Pekingu angažovala najbolju agenciju za nekretnine, te agentima jasno stavila do znanja kakav dom želi.

Osim spoljašnjeg i unutrašnjeg bazena, pevačica je insistirala na tome da svaka soba ima svoje kupatilo, da vila poseduje sobu- garderober, kao i posebnu sobu za njene cipele, torbe i mnoge druge stvari. Kada su sve stavili na papir, agenti su joj rekli da će takva vila koštati oko milion evra - ispričao je izvor blizak porodici Tošić.

 - Duško nije želeo da se preterano meša ženi u izbor nekretnine jer je njemu odavno svejedno gde će prenoćiti nakon napornih treninga i utakmica.

Ali, kao svaki muškarac koji želi da svojoj lepšoj polovini i ćerkicama ispunjava želje koje su u domenu njegovih mogućnosti, srećan je ukoliko u tome uspe - priča za naš list dobro upućeni izvor.