Sin Lepe Brene otvorio restoran: Zorana se nije odvajala od Stefana!


IZVOR: Dušan LUKIĆ - 13.10.2018 | 08:13


Mlađi sin Lepe Brene i Slobodana Živojinovića, Viktor, sinoć je sa nekoliko drugova otvorio restoran, a svi članovi porodice došli su da ga podrže.

Foto: Republika.rs

Podržala sina... Lepa Brena

Po ugledu na starijeg polubrata Filipa, i Viktor se obreo u ugostiteljstvu, a kako je istakao samo je sledio svoje snove:

- Više me je otac posavetovao, jeste mama tu u tom noćnom životu, ali sam se obratio ocu i partnerima jer oni više imaju iskustva. Boba neće da kuva, već kuvar. Dosta je on kuvao - nasmejao je sve mladi Živojinović koji je imao poruku za svoje vršnjake:

Foto: Republika.rs

Posavetovao vršnjake... Viktor Živojinović

- Posavetovao bih svoje vršnjake da krenu da se bave onim što vole i da ne odustaju. Ja sam spojio ono što volim, volim da jedem i da izlazim i sada ćemo da vidimo kako će to da izgleda. Ne plašim se da ću se ugojiti, sada imam samo još veću motivaciju da dodatno smršam - kroz osmeh je rekao Viktor.

Na otvaranje Viktorovog restorana došao je i njegov brat Filip, koji mu je sada i konkurent. I stariji brat Stefan podržao je Viktora, a na slavlje povodom otvaranja restorana došao je sa blogerkom Zoranom Jovanović sa kojom se tokom čitave večeri družio.

Foto: Republika.rs

Nisu se odvajali...Zorana Jovanović i Stefan Živojinović