Zoran Marjanović joj je napravio najveći hit: EVO KAKO TANJA SAVIĆ GOVORI O NJEMU!


IZVOR: Republika - 16.07.2018 | 16:54


Iako joj je napravio veliki hit "Zlatnik", pevačica Tanja Savić nije imala reči hvale za Zoranu Marjanoviću!

Tanja je prilikom nastupa na jednom prestoničkom splavu bila raspoložena za razgovor o svemu, osim o svom bivšem saradniku Zoranu Marjanoviću, koji je posle deset meseci pušten iz pritvora u kojem je bio zbog sumnje za ubistvo supruge Jelene.

- Jao, nemam komentar za njega, stvarno. Molim vas, neću ništa da kažem na tu temu. Nemam komentar, ne zanima me to - uporno je ponavljala Savićeva, koja je pre nekoliko dana stigla iz Australije.

Foto: e-stock/K. MIHAJLOVIĆ

Zoran Marjanović

- Poslednji put sam nastupala pre dva meseca u Beogradu, to nije tako davno bilo, ali mi je nedostajalo ovo druženje s publikom. Najviše volim u prestonici da pevam, nekako je atmosfera uvek dobra i svi zajedno pevamo. Ne kažem da nije tako i na drugim gostovanjima izvan Beograda, ali ovde je posebno - rekla je Savićeva za beogradske medije, a onda je otkrila da je ovoga puta u Beograd došla bez ostatka svoje porodice.

- Sinovi Maksim i Đorđe su ostali u Australiji sa suprugom Dušanom. Stariji ima osam godina, mlađi šest, veliki su, sad mogu da budu i po nekoliko dana bez mame. Ranije sam stalno morala da ih dovodim u Beograd dok su bili mali, prošto mi je bilo žao da ih ostavim. Sad oni razumeju da mama mora da radi i da će brzo doći, lepo im sve objasnim i sve bude okej. Odlučili smo da ih upišemo u internacionalnu školu da bi im bilo lakše, bilo da odlučimo da živimo u Australiji ili da budemo ovde. Deca će uvek učiti po istom programu, a to mi je najvažnije - kaže pevačica.