Ovo je neostvarena želja Nede Ukraden!


IZVOR: Republika - 11.07.2018 | 14:55


Popularna pevačica Neda Ukraden je tokom svoje blistave muzičke karijere duge više od pedeset godina snimila veliki broj hitova, održala bezbroj koncerata i stekla popularnost van granica naše zemlje. Iako se mnogima činilo da je ostvarila sve svoje profesionalne želje, pevačica je otkrila da, ipak, postoji nešto za čime žali.

Foto: ST/D.KADRIĆ

Neda Ukraden

- Oduvek je kod mene postojala želja da, zbog internacionalne popularnosti, učestvujem na Evroviziji! U vreme kada je izašla pesma "Zora je" nisu postojali internet niti "Jutjub", ali uprkos svemu, pesma je našla put do publike i van granica naše zemlje. U tadašnje vreme, to je bio ogroman uspeh i činjenica da nisam kao samostalni izvođač učestvovala na Evroviziji ostaće veliki žal za mene - kaže Neda i dodaje da nije isključeno da ispuni svoju želju.

- U svakom slučaju, bila bih zanimljiva pojava na Evroviziji! Ako ništa drugo, sigurno bih bila najstarija učesnica sa šokantnim nastupom - kaže pevačica kroz smeh, koja je početkom 80-ih pevala prateće vokale na evrovizijskom nastupu Seida Memića Vajte.