Buba i Jala POZIVAJU NA UBIJANJE SRBA!


IZVOR: Dušan LUKIĆ - 07.07.2018 | 05:15


Bosanski reperi Amar Hodžić i Jasmin Fazlić poznati kao Buba Koreli i Jala Brat velike su zvezde u Srbiji, gde su se proslavili i sarađujući sa našim popularnim pevačima kao što su Dara Bubamara, Milan Stanković, te ćerka popularnog folkera Mileta Kitića Elena Kitić, a u svom spotu za pesmu "Borba" pozivaju na ubijanje Srba.

Foto: Promo foto

Jala Brat i Buba Koreli u Srbiji zarađuju milione, a pozivaju na smrt Srba!

Bosanski reperi Amar Hodžić i Jasmin Fazlić poznati kao Buba Koreli i Jala Brat velike su zvezde u Srbiji, gde su se proslavili i sarađujući sa našim popularnim pevačima kao što su Dara Bubamara, Milan Stanković, te ćerka popularnog folkera Mileta Kitića Elena Kitić, a u svom spotu za pesmu "Borba" pozivaju na ubijanje Srba. Naime, rep dvojac koji je srpska publika nedavno s velikim oduševljenjem dočekala na njihovom koncertu na Tašmajdanu u jednom od kadrova pomenutog muzičkog videa snimio je grafit "Ubij srbina", što je izazvalo burne reakcije korisnika društvenih mreža.

U spotu za pesmu "Borba" snimljen grafit "Ubij Srbina", koji deluje da nije slučajno upao u kadar, već namerno osvetljen kao provokacija

- Grafit "Ubij Srbina" u spotu "Borba" je namerno osvetljen i snimljen, treba neki neuropsihijatar da proveri emotivno rasuđivanje naših ljudi pošto svi misle da je to slučajno snimljeno. Pored svega toga, naš Viking Rasta peva o Jugoslaviji... Tako da se istorija ipak ponavlja - samo je jedan od komentara na Tviteru.

S obzirom na to da ovo nije prvi put da se Buba i Jala dovode u kontekst s vređanjem Srba, mnogi koji su prvi put i posumnjali da im se smešta da su Srbomrsci na ovom primeru su se uverili da ipak neki animozitet s njihove strane postoji.

Na Jutjubu postoje ponuđeni dokazi kako su reperi i pre devet godina vređali Srbe preko svog kanala Imperija

- Reperi (čitaj autotuneri) Buba Koreli i Jala Brat vređaju Srbe preko kanala Imperija i u spotu grafitom "Ubij srbina" - stoji uz video na Jutjubu u kome se razotkriva kako su i na kanulu Jalinog i Bubinog studija "Imperija", koji navodno postoji od 2006. godine, pre devet godina osvitale uvrede na nacionalnoj osnovi.

Foto: instagram.com/jalabrat

Otvoreno se sprdaju na račun Srba kojima papreno naplaćuju...

- Mafijašu, je*o te otac srpski, čitav život samo govna jedete, sve su Srbe vešali na vrbe - postavljena je objava s "Imperijinog" profila kao dokaz u snimku u kome se reperi prozivaju da su vređali Srbe.

Ovim povodom pokušali smo da stupimo u kontakt s Bubinim i Jalinim menadžerom Mersadom Kučaninom, ali do zaključenja broja on nije odgovarao na naše pozive i poruke.