Jelena: Kasnila sam da stignete i na Acin nastup!


IZVOR: E. S. T. - 22.06.2018 | 05:35


Jelena Karleuša preksinoć je nastupala na poznatom beogradskom splavu "Port" i, pre nego što se latila mikrofona, iskoristila je priliku da prozove kolegu Acu Lukasa, koji je u isto vreme pevao nekoliko metara odatle na "Riveru".

Foto: e-stock/KOBRA

Jelena Karleuša

Kako odnedavno više nije u dobrim odnosima sa doskorašnjim velikim prijateljem, "mala od skandala" odmah je oplela po folkeru:

- Moram da priznam da sam namerno kasnila ovako puno, htela sam da vam dam vremena da odete i kod Lukasa na nastup - rekla je Karleuša dok je publika čekala na prepunom splavu i poručila da je kod nje najbolje:

- Očekujte večeras dobar provod, kao i uvek. Ja volim moj Beograd i ovde uvek rado nastupam.

JK obukla kreatorka koja radi za svetske zvezde poput Niki Minaž, Bijonse i Rijanu

Popularna pevačica pojavila se u belom kostimu poznate američke kreatorke koja radi za velike svetske zvezde i svojim izgledom ostavila bez daha.

- Zana Bejn je američka dizajnerka koja radi za zvezde poput Niki Minaž, Bijonse, Rijanu, jako je kreativna i pravi kostime za scenu, pretpostavljam da znate da ovako sigurno ne šetam svoju decu, ovo je garderoba za scenu. Postoji odeća preko dana i postoji odeća koja se nosi na bini. Ne znam da li sam mršavija, ali se trudim da nosim kostime koji ističu atribute i prikrivaju nedostatke. Danas su u modi obline, tako da sam ja in - zaključila je JK.

Među prvima su na njen nastup pristigli Filip Mitrović, Anđela Veštica, Aleksandara Džidža Stojković, Mina Vrbaški, Vanja Mijatović, a nakon nje i poznati fudbaleri Ognjen Vranješ i Borko Veselinović.