TREBAJU IM PARE: Joksimovići prodaju stan i DIŽU KREDIT!


IZVOR: Blic.rs, Informer - 18.06.2018 | 13:26


Bračni par Jovana i Željko Joksimović odlučili su da kupe vilu na Senjaku koja je u posedu njihovih prijatelja Ivane Mišković i Gorana Karića.

Foto: e-stock/KOBRA

Imaće novi dom... Jovana i Željko Joksimović

Kako bi kupili vilu na Senjaku potrebno im je mnogo para, a oni su odlučili da podignu kredit i prodaju stan:

- Jovana i Željko nemaju velike životne prohteve i do sada im je stan bio dovoljan, međutim, nakon sina Koste, stigle su i bliznakinje Srna i Ana, te je porasla njihova potreba za većim prostorom. A kako su oboje još na početku braka pričali da bi jednog dana voleli da žive u kući, sada je došao pravi trenutak da to realiziju. Sama kuća nije jeftina, a par zbog toga prodaje stan i trebalo bi da uzmu kredit. Žele da sve bude kako treba i da kuća bude potpuno adekvatna i adaptirana za petočlanu porodicu sa malom decom. Izuzetno im je bitno da imaju opremljeno dvorište i da sva deca imaju svoju sobu, posebno kada porastu. Takođe, smatraju da je kuća odlično okruženje za rast dece, a nadaju se da će tu moći jednog dana da prave i proslave, te da uz dobru muziku, okupljaju društvo. Potpuno su spremni za sve što kuća donosi jer održavanje nije lako, ali su spremni na takva ulaganja i čvrsto su odlučili da se presele - otkrio je izvor blizak Joksimovićima.

Foto: informer

Ovu vilu merkaju... Jovana i Željko

Jovana i Željko osim činjenice da im je potreban veći životni prostor, odlučili su da imaju i svoje dvorište kako bi s prijateljima mogli da obeleže svaki svoj praznik u kućnoj varianti i organizuju večere u svom ambijentu.

Foto: informer

Sa zadnje strane, kuća ima dvorište i bazen... Kuća Ivane i Gorana Karića

Foto: informer

Ovako će im izgledati spavaća soba... Ivana i Goran Karić

Inače, Željko je proteklih dana bio prinuđen da odloži koncert koji je bio najavljen za 16. jun na stadionu Tašmajdan. Novi datum koncerta biće naknadno saopšten.