Darko Lazić ostao bez nagrade: Razlog bizaran!


IZVOR: Alo.rs - 02.06.2018 | 14:49


Pevač Darko Lazić poznat je kao veliki ljubitelj motora, ali niko nije verovao da će upravo ovo prevozno sredstvo pevača koštati nagrade.

Foto: ST/V. LUKIĆ

Ovo samo njemu može da se desi... Darko Lazić

Lazić je zakasnio na let kada je odlučio da se samo malo provoza s prijateljima, što se odužilo:

- Darko je od malih nogu zaluđenik za motore i koristi svaki slobodan trenutak da sedne na svog dvotočkaša, jer se istinski relaksira tokom vožnje. Tog dana kada je trebalo da bude u Beču, Darko se našao sa prijatlejima iz moto-kluba, a ideja je bila da se sat-dva provozaju po Brestaču i okolnim selima, pa lagano da krene na avion - tvrdi izvor blizak Laziću.

 

 

????

A post shared by DARKO LAZIĆ (@darkolazicofficial) on Mar 13, 2018 at 10:20am PDT

 

Zbog svog hobija, Darko je zakasnio na let, ali je javio organizatorima i izvinio se:

- Međutim, vožnja se odužila, pa je društvo nastavilo do Pećinaca i Šimanovaca, a potom je Darko predložio da naprave pauzu u kafani kako bi zajedno ručali. Mislio je da će stići na vreme da se vrati do kuće u Brestač, ali jednostavno nije dobro izračunao. Kada je shvatio da ne postoji način da stigne na let, Darko je pozvao organizatore i objasnio šta se desilo.

Popularni pevač trebalo je da dobije "Oskar popularnosti" za najpoželjnijeg pevača u dijaspori, koja će mu verovatno biti uručena nekom drugom prilikom, dok je u ženskoj kategoriji ovo priznaje otišlo u ruke Sandre Afrike.