Karleuša žestoko uzvratila na napad fanova Nives Celzijus: Nakaze i klošari ružni, vi samo po netu d*kate!


IZVOR: Republika - 19.05.2018 | 05:25


Jelena Karleuša izvređala je fanove Nives Celzijus kada su je oni opleli ispod zajedničke fotografije sa Hrvaticom. Njih dve su pozirale, a Nives je sliku sa "malom od skandala" objavila na svom Instagram profilu, zbog čega se našla na meti pratilaca kojima se JK očigledno ne dopada.

Foto: instagram.com/karleusastar

Jelena Karleuša

- Baš si našla s kim ćeš se slikati, kvari ti prosek, povraća mi se kad je vidim, fuj - bio je jedan od komentara na koji je Karleuša žestoko uzvratila.

- Nakazo, kad vidim tebe i tebi slične, shvatim da i vi nesrećni gnomovi imate pravo da živite, ma koliko mali, ružni i zli bili... To se zove tolerancija i sažaljenje - napisala je Jelena i nastavila:

- Ja razumem vas, klošare ružne... Vi nemate drugu opciju sem da vređate žene po netu i d*kate jer ste toliko ružni da možete samo mamu svoju da je*ete, koja vas je tako odgajila - zaključila je JK.

U prepisku se zatim uključila i Nives, koja je pokušala da izvuče situaciju.

- Jelena moja, volim te. Osim što si ribetina (uživo i još 100 puta lepša), zvezdetina, ti si i ono što me najviše impresionira, ljudina... To se retko viđa, pogotovo u svetu show-bizza. Nije prvi put da tako dođem u Srbiju na snimanje, nikoga ne poznajem, niko me ne ferma. Svi su uvek nešto veliki i bitni, neće ni da te pogledaju, a kamoli upute neku reč ohrabrenja. I tako ja uvek prestrašeno koračam po studiju, tražim neko prijateljski raspoloženo lice, a najradije bih pobegla, osećam se kao govno... I onda se pojaviš ti, s osmehom i ponovo se osećam kao čovek. Hvala ti - napisala je Nives Karleuši.