RASTA POMERA GRANICE!


IZVOR: Republika - 05.04.2018 | 11:06


Reper, muzičar, kompozitor i tekstopisac Stefan Đurić Rasta konačno objavljuje svoj prvi studijski album "Don reggaeton". On je u ovaj regionalni projekat uložio oko 100.000 evra! Posle svih dosadasnjih uspeha koje je postigao svojim pesmama, Rasta je još jednom odlučio da pomeri granice i postavi nove standarde u muzici.

Foto: Promo foto

Rasta

On će svake nedelje publici kroz spotove visoke produkcije predstavljati po jednu od novih sedam numera.

Već danas na njegovom Balkatnon gang kanalu pustiće numeru "Audi Q7" koja govori o dvoje mladih ljudi koji gaje ljubav i strast prema automobilizmu.

- Za muskarca ovo je sasvim uobičajen hobi,ali ne i za devojku, upravo zbog toga ona kod njega budi posebna osecanja i zelju za blizinom. Odnos izmedju ovo dvoje opisan je kroz romanticnu voznju (trkanje) kroz grad. Njena zelja da bude brza i njegova da bude blizi. Kroz mnostvo scena vidimo njihov skladan odnos, ali kraj ostavljamo kao otvorenu pricu, trku koja se nikada ne zavrsava - kaže Rasta.

Radnja ovog spota je smestena u urbanoj sredini hladnog Beograda. Ovaj album nije međutim jedino na čemu je Rasta radio u poslednje vreme. On je spremio nekoliko novih numera za svoje poznate kolege, ali i za neke nove nade, međutim trenutno sve čuva u strogoj tajnosti.