KEBA REŠIO DA PROMENI ZANIMANJE! Otvara salon lepote, evo ko će da mu bude mentor!


IZVOR: Republika/ D. L. - 13.04.2024 | 14:30


Keba je na nagovor jedne prijateljice rešio da završi kurs za pedikira i manikira, a razmišljao je i o tehnikama trajne šminke!

Foto: ATA Images/pixabay
KEBA REŠIO DA PROMENI ZANIMANJE! Otvara salon lepote, evo ko će da mu bude mentor!

Pevač Dragan Kojić Keba rešio je da otvori salon lepote, nakon što mu je propao biznis sa travkama i alternativnom medicinom! On je sada rešio da završi kurs za manikira i pedikira, pa će, po svemu sudeći, da ima još jedan zanat u rukama s obzirom na to da je poznato koliko voli da se sređuje, te je ovo bio logičan izbor.


- Keba je na nagovor jedne prijateljice rešio da završi kurs za pedikira i manikira, a razmišljao je i o tehnikama trajne šminke. To je danas unosan posao, može dobro da se zaradi, a i on sada ne nastupa previše, pa ima vremena svemu tome da se posveti - priča nam izvor blizak pevaču i dalje otkriva:

Foto: ATA Images

Dragan Kojić Keba

 


- Keba je rešio da mu mentor bude žena koju zna dugi niz godina, a pored toga je i sam kod nje išao na neke tretmane. On se ne stidi toga jer je čovek koji vodi računa o izgledu. Sam je već probao i neke metode trajne šminke.


Podsećamo, Keba je pre ovoga imao biznis sa travkama koje je prodavao, ali se izgleda tu nije previše opario.


- Odavno mi je bila želja da se bavim alternativnom medicinom, o čemu sam često pričao. Osim što mi je bog dao da pesmom lečim dušu, tako sam isto siguran da mnoge tajne koje postoje u prirodi i te kako znam prepoznati i ukombinovati u sto odsto prirodni lek za dušu i telo. Tako da, pojavom viška vremena, odlučio sam da otvorim internet-stranicu i na pravi i pošten način se bavim tim stvarima. Siguran sam da sam na pravom putu i da ću blagovremeno uspeti da zaslužim naklonost i što je najvažnije, poverenje svih onih koji probaju proizvode - rekao je ranije Keba za medije, pa je dodao:


- Što se pevanja tiče, sada takođe radim kad stignem i mogu. Već sam ja dugo na estradi i nemam potrebu ni s kim da se takmičim. Svako ko želi da me čuje kako pevam ili sviram zna gde to može da uradi.

BONUS VIDEO: