PEVAČICA IZAŠLA IZ BOLNICE, PA DOŽIVELA ŠOK ČIM JE STIGLA KUĆI! Zatekla poruku na krevetu, pa sve podelila na društvenim mrežama (FOTO)


IZVOR: Republika/ D. L. - 13.04.2024 | 11:05


Dragica je bila dirnuta time što su joj bliski ljudi priredili iznenađenje.

Foto: youtube/printscreen
PEVAČICA IZAŠLA IZ BOLNICE, PA DOŽIVELA ŠOK ČIM JE STIGLA KUĆI! Zatekla poruku na krevetu, pa sve podelila na društvenim mrežama (FOTO)

Pevačica i učesnica takmičenja "Zvezde GrandaDragica Zlatić nedavno je izgubila oca, da bi potom završila u bolnici. Ona je sada izašla iz bolnice, a kod kuće su je sačekali pokloni dobrodošlice koje su pripremili njoj bliski ljudi. 

Foto: Instagram printscreen

Dragica Zlatić dobila gomilu poklona

 

- Dobrodošla kući! Draga naša Dragice, svaki naredni dan je tvoj dan. Mi znamo da možeš i vjerujemo u tebe. Poslije svake kiše dolazi duga i ne zaboravi to. Mislimo na tebe, volimo i ljubimo puno - pisalo je u poruci koja ju je dočekala - pokazala je na društvenim mrežama pevačica,nakon što je slikala cveće i čokolade. 

Podsetimo, ona je pre nekoliko dana uz objavu uz bolnice poslala jaku poruku, ali nije navodila zbog čega je hospitalizovana.

Foto: youtube/printscreen/Grand Online

Dragica Zlatić

 

- Ležim i razmišljam koliko smo besni i nezahvalni, koliko ništa ne cenimo, a znate zašto? Zato što mislimo "Pa šta, normalno je da mogu da ustanem i da se okupam sam. Normalno je da jedem svaki dan, to mora tako i to se podrazumeva" - napisala je ona, da bi potom dodala: 

- Kad te "klepi" pa ne možeš danima da mrdneš, misaona imenica je da ustaneš, živiš na gutljaju vode, i te kako shvatiš da je to sve blagoslov i da nije nikakva sitnica... Ili ne shvatimo, pa čim gu*ici lakne Jovo nanovo - objasnila je Dragica.

Mnogi su već tada pokušavali da saznaju šta je razlog što je pevačica završila u bolnici, ali ona nije precizirala sa čime je tačno imala problema. 

BONUS VIDEO: