MILICA DABOVIĆ KOD AUTOMEHANIČARA ZATEKLA SVOJU GOLOTINJU: Nećete verovati šta je napravila! (FOTO)


IZVOR: Republika/A.N. - 11.04.2024 | 18:30


Šokirala pratioce na društvenim mrežama!

Foto: ATAImages/M.M.
MILICA DABOVIĆ KOD AUTOMEHANIČARA ZATEKLA SVOJU GOLOTINJU: Nećete verovati šta je napravila! (FOTO)

Bivša košarkašica Milica Dabović nedavno je doživela iznenađenje kada je posetila automehaničarsku radnju. Naime, među raznim alatima, primetila je kalendar sa svojim fotografijama okačen na zidu. Oduševljeno se fotkala u garaži, uz komentar: 

- U goste kod automehaničara Neleta! Idemoooo, tako je!

Ova šokanta objava je izazvala niz komentara na društvenim mrežama, a mahom su bili duhoviti i podržavajući:

- "Zna majstor šta valja", "Lakše je uz ovaj kadar menjati gume", "Dolaziš i kod mene ako ti pokažem da imam tvoj kalendar?" - samo su neki od njih. POGLEDAJ GALERIJU

Milica Dabović je javnosti poznata kao bivša košarkašica koja je ostavila dubok trag u svetu sporta. Rođena je 1982. godine u Beogradu, a svoju karijeru započela je u ženskom košarkaškom klubu Crvena zvezda. Tokom svoje bogate sportske karijere, osvojila je brojne titule i nagrade, a svojom harizmom i talentom osvojila je srca mnogih navijača.

Foto: instagram.com/stefanovamama13

Milica Dabović Instagram

Automehaničar Nelet, čije ime se pominje u Milicinom komentaru, očigledno zna kako da obraduje svoje mušterije. Osim što je vešt u svom poslu, odlučio je da ulepša svoj radni prostor okačivši kalendar sa fotografijama popularne sportistkinje. Ova gesta je izazvala pozitivne reakcije kako među klijentima, tako i na društvenim mrežama, gde su ljudi iskazali simpatije prema Neletovom jedinstvenom pristupu.

BONUS VIDEO: