DUPLO SLAVLJE VODITELJA "AMIDŽI ŠOUA" Mina i Ognjen saopštili radosne vesti, oglasila se i njihova KOLEGINICA! (VIDEO)


IZVOR: Republika/B. P. M. - 09.04.2024 | 17:00


Danas je poseban dan za ekipu popularne emisije!

Foto: Instagram.com
DUPLO SLAVLJE VODITELJA "AMIDŽI ŠOUA" Mina i Ognjen saopštili radosne vesti, oglasila se i njihova KOLEGINICA! (VIDEO)

Voditelji popularne emisije "Amidži šou" danas imaju poseban razlog za slavlje. Mina Naumović Amidžić, supruga voditelja Ognjena Amidžića, pre tačno mesec dana donela je na svet sina Peruna, a danas svi zajedno slave njegovih prvih mesec dana života.

Foto: Instagram.com

Objava Mine Naumović

Danas se prvo oglasila Mina, koja je podelila fotku malog Peruna, te napisala da slave njegovih mesec dana. Uz fotku je okačila i pesmu "Nocturno", koju je izvodio pokojni Oliver Dragojević.

Odmah nakon nje i Ognjen je podelio sliku sa mezimcem, kog je držao u svom naručju. 

- Danas nam je mesec dana - napisao je Ognjen preko fotografije.

Foto: Instagram.com

Objava Ognjena Amidžića

Ali, to nije sve. I Minina i Ognjenova koleginica iz emisije, Tijana Stoisavljević, danas slavi 12 godina otkako je uplovila u ljubavni odnos sa fudbalerom Mihailom Milutinovićem

Voditeljka je jednom prilikom izjavila da se u njihovom odnosu od tada ništa nije promenilo, osim njenog prezimena, kada su pre pet godine stali na ludi kamen i izgovorili sudbonosno "da". Voditeljka je danas na svom Instagram profilu objavila video na kojem su slike sa početka njihove ljubavi.

- Sve je pocelo davne 2012.godine… - napisala je ona uz opisu snimka.

 

 

Tijana i Mihailo u javnom svetu važe za jedan od najskladnijih parova, a sve je počelo pre tačno dvanaest godina prenosi Pink, kada su još kao mladi zaplovili u ljubavni odnos, koji, po svemu sudeći, svakim danom sve jači i jači.

BONUS VIDEO: