MIŠU GROFA GRIZE SAVEST! Povukao sve TUŽBE protiv Nikoline, pa pokušao da se POMIRI sa njom, ona ne prelazi preko UVREDA!


IZVOR: Republika/Š. P. - 05.04.2024 | 22:20


Lepa voditeljka ne želi da oprosti bivšem svekru!

Foto: ATA Images
MIŠU GROFA GRIZE SAVEST! Povukao sve TUŽBE protiv Nikoline, pa pokušao da se POMIRI sa njom, ona ne prelazi preko UVREDA!

Popularna voditeljka Nikolina Pišek ne može da pređe bivšem svekru Vitoru Ristoviću, koji je poznatiji kao Miša Grof, preko svih uvreda koje je izneo na njen račun. Kako pišu domaći mediji, one povukao tužbe protiv nje, a zajednički prijatelji su pokušali da ih pomire, ali uzalud. Ona odbija da ima bilo kakvu komunikaciju sa ocem svog pokojnog muža Vidoja Ristovića, tvrdi izvor "Kurira".

Foto: ST/Dragan Kadić

Nikolina Pišek i Miša Grof

- Izričita je u odluci da ne želi komunikaciju s Vitorom. Ne želi da bude u ratu s njim, ali ni u miru. Jednostavno ne može da pređe preko nekih javno izgovorenih reči koje su bile uvredljive i klevete. On bi čak i pristao da zakopaju ratne sekire, ali kako stvari stoje, zasad od toga nema ništa. Spustio je loptu, najviše zbog unuke, ali neće da insistira na pomirenju po svaku cenu - tvrdi izvor gorepomenutog medija, dobro upućen u odnose između voditeljke i njenog svekra.

Nakon smrti Vidoja, njegova supruga Nikolina i otac Miša Grof otpočeli su javno rat. Dok je Nikolina optuživala svekra da hoće da joj uzme svu imovinu, on nije štedeo reči za Nikolinu, koja je, kako je tvrdio, njegovog sina iskorišćavala finansijski. Njihov sukob postajao je iz dana u dan sve ozbiljniji, a na kraju su imovinske sukobe odlučili da reše pred sudom. Predmet spora bila je i luksuzna nekretnina koju su Vidoje i Nikolina posedovali u Zagrebu, a za koju je Miša Grof tvrdio da ju je on finansirao.

BONUS VIDEO: