NAŠ PEVAČ RAZNEO PIŠTOLJEM SEBI GRUDNI KOŠ, NAKON SMRTI SINA HTEO DA SE UBIJE: Tragičan život mu se promenio zbog OVE LEPOTICE!


IZVOR: Republika/O. B. - 05.04.2024 | 13:00


Ovo je tragičan život našeg poznatog pevača!

Foto: Shutterstock
NAŠ PEVAČ RAZNEO PIŠTOLJEM SEBI GRUDNI KOŠ, NAKON SMRTI SINA HTEO DA SE UBIJE: Tragičan život mu se promenio zbog OVE LEPOTICE!

Jugoslovenski pevač Mišo Kovač (75) može se pohvaliti bogatom karijerom i velikim uspesima na muzičkoj sceni, ali iza svetlosti reflektora krije se teška životna priča. Sa brojnim iskušenjima i tragedijama, Mišo je morao da se suoči sa teškim izazovima koji su obeležili njegov život.

Najteži udarac u Mišovom životu bio je gubitak sina Edija za vreme rata. Tragična smrt njegovog sina ostavila je dubok trag u Mišovom srcu, a njegova supruga Anita i on tvrdili su da se sve desilo pod čudnim okolnostima. Ova porodična tragedija ostavila je neizbrisivu bol, koja je duboko uticala na Mišovu emotivnu stabilnost.

Foto: Instagram.com/misokovacofficial

Mišo Kovač

 

- Nakon Edijeve smrti više me ne zanima život -često je ponavljao Mišo, a prenosi portal ,,24sata". Mišo je posle nekoliko puta priznao da mu se tada ceo svet srušio.

Na tabletama je bila i Mišina supruga Anita, a nakon nekog vremena brak im se raspao. Priču o tome šta se tačno dogodilo njegovom sinu pevač nikada nije ispričao do kraja.

- Za razliku od papira koje smo mi dobili, a u kojima je stajalo da je naš sin umro od prostrela glave, takvog da bi na kraju mogao da živi, prava je verzija bila drugačija. U tim je dokumentima pisalo da je Edi umro od sepse izazvane velikom količinom bakterija u organizmu - rekla je jednom prilikom Anita.

Foto: youtube.com/printscreen

Mišo Kovač

 

Međutim, smrt sina bila je kap koja je prelila čašu i Mišo se razveo od supruge, a potom je otišao iz zemlje sa proročicom Silvijom Konte Kalvi Marković. Njegova ćerka Ivana nije podnela to što ih je otac ostavio.

- Četiri godina sam bio polumrtav, ležao nakljukan sedativima ili sam bio na groblju - ispričao je Mišo, koji je u međuvremenu pridodao i ime Mate.

- Ja sam bio toliko zaokupljen samim sobom i svojom depresijom da nisam ni primećivao njenu zavisnost - rekao je pre nekoliko godina pevač. Ipak, Ivanu je jednom prilikom, polumrtvu pronašla Mišina sadašnja supruga Lidija i spasila joj je život.

Foto: printscreen

Mišo Kovač

 

Kao bomba 1999. godine odjeknulo je da je Mišo Kovač pokušao da izvrši samoubistvo. Pištoljem je sebi pucao u grudni koš, ali je pronađen posle pola sata i lekari su uspeli da ga spasu. 

- Pokušaj samoubistva bila je samo kulminacija nagomilane tuge i očaja zbog gubitka sin - objasnio je kasnije Mišo Kovač.

BONUS VIDEO: