DANKA JE NA BOLJEM MESTU OD OVOG: Maja Berović i Ceca skrhane BOLOM nakon najtragičnije vesti, pevačice ne mogu da dođu sebi! (FOTO)


IZVOR: Republika/B. P. M. - 04.04.2024 | 19:45


Poznate pevačice se oprostile od Danke putem društvene mreže Instagram!

Foto: Republika, printscreen/RTV Pink, Facebook
DANKA JE NA BOLJEM MESTU OD OVOG: Maja Berović i Ceca skrhane BOLOM nakon najtragičnije vesti, pevačice ne mogu da dođu sebi! (FOTO)

Ceo region danas je šokirala vest da je mala Danka Ilić (2) ubijena. Strašna informacija stigla je nakon desetodnevne potrage za devojčicom, koja je nestala u Banjskom polju. Od ubijene Danke opraštaju se mnoge poznate ličnosti, a oglasila se i pevačica Maja Berović, koja se i ranije pisala o ovom slučaju.

Foto: e-stock

Maja Berović

Maju je potpuno razorila vest o Dankinom ubistvu.

- Ja reči nemam! Počivaj u miru, drago dete, neka te anđeli čuvaju na nekom boljem mestu od ovog našeg! - napisala je Maja, te dodala emotikon slomljenog srca i emotikon koji označava molitvu.

Foto: Instagram.com

Objava Maje Berović

Od Danke se oprostila i Svetlana Ceca Ražnatović, koja je podelila njenu crno-belu fotografiju sa natpisom "Anđele, počivaj u miru". Ceca je preko objave dodala i emotikon slomljenog srca.

Foto: ST/Vladimir Lukić

Ceca

Podsećamo, policija je uhapsila S.J. (50) i D.D. (50) iz Bora pod sumnjom da su u vezi sa ubistvom male Danke Ilić. Obojica osumnjičenih su u potpunosti priznali izvršenje ovog zločina, dok je u toku pretraga terena u nadi da će telo devojčice biti pronađeno. Nesreća se, prema nezvaničnim saznanjima, dogodila 26. marta u 13.52 časova. S. J. je osumnjičen da je službenim automobilom marke ”fiat” u ulici Radomira Putnika udario u dvogodišnju Danku i usmrtio je. Tada je, kako se sumnja, zajedno sa kolegom D. D. telo djevojčice ubacio u gepek vozila, nakon čega su se odvezli do divlje deponije na "Starobanjskom putu" kod Bora gde su telo izbacili sa desne strane puta.

BONUS VIDEO: