SVI DETALJI RAZVODA DRAGANE I TONIJA: Isplivala NAJVEĆA INTIMA o braku za koji su svi mislili da je IDEALAN!


IZVOR: Republika/O. B. - 26.03.2024 | 19:04


Dragana Mirković otkrila sve detalje razvoda od Tonija Bijelića!

Foto: Instagram.com printscreen
SVI DETALJI RAZVODA DRAGANE I TONIJA: Isplivala NAJVEĆA INTIMA o braku za koji su svi mislili da je IDEALAN!

Folk zvezda Dragana Mirković posle 24 godine skladnog braka, saopštila je da je podnela papire za razvod braka od supruga Tonija Bijelića.

Naime, kako je Dragana u svom saopštenju objasnila, iako je pokušala da spasi brak - poslednje tri godine njih dvoje žive odvojene živote.

Foto: Dragan Kadic

Dragana Mirković razvod Toni Bijelić

 

Već dugi vremenski period moj odnos sa Tonijem nije više ono što je bio, a poslednje tri godine mi praktično vodimo odvojene živote i ne živimo pod istim krovom. Uprkos svim nepomirljivim razlikama, zarad dobrobiti svoje porodice i zato što sam tako vaspitavana, učinila sam sve da spasim zajednicu koju smo nekada imali. Međutim, sa vremenom je taj jaz postao sve veći i shvatila sam da veću štetu činimo svojim najmilijima ostajući na silu u nečemu što odavno ne funkcioniše, nego stavivši tačku na naš brak.

- Ja svakako ostajemo dosledna svojim principima, svom načinu života, kao što ostajem verna svojoj porodici i svojoj publici, a prema Toniju ću uvek gajiti poštovanje kao prema ocu svoje dece i nekome sa kim sam provela mnogo lepih godina - reči su kojima se Dragana obratila javnosti.

Foto: ST/Vladimir Lukić

Dragana Mirković razvod

 

Podsetimo, više od 20 godina Dragana Mirković sreću je delila sa svojim suprugom Tonijem Bijelićem, kojem se na večnu ljubav zaklela 2001. godine, a malo je poznato da njihovo venčanje nije bilo veliko i glamurozno, iako su poznati kao par koji živi u luksuzu.

BONUS VIDEO: