ŠTA SE DESILO SA SLOBOM RADANOVIĆEM? Pojavio se ŠOK SNIMAK, ovakvog ga nikada niste videli! (VIDEO)


IZVOR: Republika/O. B. - 23.03.2024 | 20:00


Sloba Radanović uhvaćen u vrlo zanimljivom izdanju!

Foto: ST/Nemanja Pančić
ŠTA SE DESILO SA SLOBOM RADANOVIĆEM? Pojavio se ŠOK SNIMAK, ovakvog ga nikada niste videli! (VIDEO)

Sloba Radanović, jedan od najtraženijih pevača na našoj estradi, često je na meti medija i javnosti zbog svojih nastupa i putovanja. Njegove svirke su zakazane mesecima unapred, a van granica Srbije redovno nastupa, što za posledicu ima dosta vremena provedenog na aerodromima.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Republika (@republika.rs)

 


Nedavno se na Instagramu pojavio snimak Slobe Radanovića i članova njegovog benda na aerodromu u Frankfurtu, koji je iznenadio mnoge. Na snimku se vidi kako su umorni pevač i članovi benda prilegli na stolice i zaspali dok su čekali avion. Ono što je posebno zanimljivo jeste to što je jedini budan bio Slobin prijatelj, koji je iskoristio priliku da ih snimi i objavi snimak na svom profilu. Još zanimljivije je to što se čini da je i sam Sloba bio zabavan prizoru, s obzirom da je snimak "ripostovao" na svom Instagram profilu.

Sloba Radanović, inače poznat po energičnim nastupima i angažovanom radu, ovog puta je pokazao i svoju opušteniju stranu, što je izazvalo simpatije kod mnogih fanova. Njegova spontanost i prirodan odnos prema umoru i napornom radu su definitivno osvežavajući, posebno za javnu ličnost koja je uvek pod lupom javnosti.

 

 

Foto: ST/Vladimir Lukić

Sloba Radanović

 

Sloba Radanović je veoma aktivan na društvenim mrežama, gde redovno deli delove svog privatnog i poslovnog života sa svojim pratiocima. Njegova iskrenost i otvorenost su mu doneli veliku popularnost, a ovakvi spontani trenuci samo doprinose tome da fanovi steknu još veći uvid u njegov svakodnevni život. Sloba je postao poznat i po tome što često deli delove svog putovanja i nastupa, što fanovima pruža priliku da ga bolje upoznaju i prate njegovu karijeru izbliza.

Iako je Sloba Radanović prepoznatljiv po svojim energičnim nastupima i angažovanom radu, ovaj neobičan prizor na aerodromu u Frankfurtu pokazao je njegovu opušteniju stranu. Njegova popularnost na društvenim mrežama i otvorenost prema fanovima čine ga jednim od najomiljenijih pevača na našoj estradi, a ovakvi spontani trenuci samo dodatno približavaju njegovu javnu ličnost publici.

BONUS VIDEO: