AMIDŽIĆ UPOZNAO SINOVE: Emotivan susret naslednika voditelja Pinka, prizor RAZARA SRCA! (FOTO)


IZVOR: Republika/P. R. - 22.03.2024 | 23:00


Supruga Ognjena Amidžića objavila emotivnu fotografiju!

Foto: ATA Images/Antonio Ahel
AMIDŽIĆ UPOZNAO SINOVE: Emotivan susret naslednika voditelja Pinka, prizor RAZARA SRCA! (FOTO)

Voditelj Ognjen Amidžić i njegova partnerka Mina Naumović nedavno su postali roditelji, a sinu su dali ime Perun. Ova srećna vest obradovala je brojne njihove obožavaoce koji su im uputili predivne poklone. Mina je na svom Instagram profilu podelila emotivni trenutak iz njihovog doma, prikazujući kako Perun provodi vreme sa starijim bratom Matijom, Ognjenovim sinom iz prethodnog braka.

Naime, u opisu fotografije, Mina je zahvalila svima na poklonima, ističući time podršku koju su dobili od svoje okoline.

Dragi ljudi, hvala svima na predivnim poklonima koje nam šaljete - napisala je Mina u opisu fotografije.

Foto: Instagram.com/callmenaumi

Ognjenov sin Matija sa bratom Perunom

Podsećanja radi, Ognjen je nedavno podelio svoje emocije uoči susreta svoja dva sina, te priznao da jedva čeka da se njih dvojica upoznaju, kao i da veruje da će taj trenutak biti poseban.

Jedva čekam da Matija upozna mlađeg brata, mislim da i on jedva čeka. Priroda je čudo, mislim da će biti posebno čim se vide - rekao je on tada, preneo je Blic, i dodao:

Foto: Instagram.com

Ognjen Amidžić sa sinom Perunom

- Kada su važne stvari u pitanju, deca, ja uvek imam strahove. Samo je važno da je zdrav i da sve bude okej. Mina je drugačiji tip, ona je lafčina. Sve podnosi lako, brzo se snalazi. Ona mi pravi lakoću u životu i to je savršeno.

BONUS VIDEO: