OD ČEGA SAM JA NOVA JE PESMA JELENE ROZGE ČIJI TEKST I MUZIKU POTPISUJE IVAN HULJIĆ


IZVOR: Republika - 22.03.2024 | 14:20


Jelena Rozga predstavlja spot za dugoočekivanu pesmu „Od čega sam ja"

Foto: Nemanja Novaković.
OD ČEGA SAM JA NOVA JE PESMA JELENE ROZGE ČIJI TEKST I MUZIKU POTPISUJE IVAN HULJIĆ

Jelena Rozga predstavlja spot za dugoočekivanu pesmu „Od čega sam ja", nastala kao plod umetničke sinergije između Jelene Rozge i Ivana Huljića. Naime, Ivan Huljić potpisuje tekst I  muziku pesme koja prati priču ranjive, ali i hrabre žene koja kao da se i sama čudi svojoj snazi. Budući da si Jelena i u karijeri i u životu dopušta biti i hrabra i ranjiva, pesma „Od čega sam ja" savršeno se uklapa u takvu „životnu filozofiju",  što ne čudi s obzirom na to da je iza Jelene i Ivana dugi niz godina saradnje i prijateljstva kroz koje su se  sigurno dobro upoznali. Upravo ovom suradnjom i njihov odnos je dobio jednu novu dimenziju.

- Uvijek je lijepo raditi s nekim koga, što bi se reklo, „poznaješ u dušu" i tko zna koliko ti je važno ostati vjeran sebi.  Uživala sam u cijelom procesu stvaranja ove pjesme, od prvih snimljenih taktova pa do završetka snimanja spota koji je prava vizualna poslastica i jedva čekam čuti reakcije moje publike, ipak je njihov sud najvažniji - uzbuđena je Jelena.

Foto: Nemanja Novaković.

Jelena Rozga

Spot za pesmu „Od čega sam ja" potpisuje reditelj Miloš Šarović, koji je režirao Jeleninu regionalnu turneju „Minut srca mog".

Celi spot i pesmu možete pogledati i poslušati na linku: