SLOBA RADANOVIĆ TRAŽI PEVAČICU: Otkriveno šta se dešava u njegovoj VILI, supruga Jelena ŠOKIRALA izjavom!


IZVOR: Republika/B. P. M. - 19.03.2024 | 10:05


Od sledeće srede, 27. marta 2023. godine, na programu TV Pink biće "Pevaj sa mnom", šou muzičke zvezde Slobe Radanovića!

Foto: Printskrin/RTV PINK
SLOBA RADANOVIĆ TRAŽI PEVAČICU: Otkriveno šta se dešava u njegovoj VILI, supruga Jelena ŠOKIRALA izjavom!

Jedan od najpopularnijih folk pevača na našim prostorima 25. januara raspisao je konkurs za pevačicu koja će s njim otpevati duetsku pesmu, koja će se naći na njegovom novom studijskom albumu, a sve je bila uvertira i za TV šou, u kom će milioni gledalaca Pinka uživati ovog proleća!

Foto: Printskrin/RTV PINK

Sloba Radanović traži pevačicu

Slobinom pozivu odazvalo se više od šesto kandidatkinja, mladih, neafirmisanih pevačica, a kroz šou proći će dvadeset najboljih takmičarki, koje će se na velikoj sceni predstaviti Radanoviću, ali i gostujućim članovima njegovog žirija, među kojima je i njegov kolega i prijatelj Darko Lazić. Takmičarke će dati sve od sebe da svojim muzičkim talentom i harizmom fasciniraju Slobu, a ona najbolja, koju pevač bude odabrao u dogovoru sa svojim saradnicima i kolegama, imaće čast da sa njim snimi duetsku pesmu za njegov novi, dugo očekivani album!

U najavi prve od ukupno četiri epizode koje će biti emitovane na Pinku, gledaoci će moći da vide kroz kakve su muke prošli Sloba i njegova supruga Jelena tokom selekcije kandidatkinja koje će biti deo šou programa, ali i da zavire u njihov privatni život.

Foto: Printskrin/RTV PINK

Publika će pratiti i šta se dešava u njegovom životu

Šta se dešava iza zatvorenih vrata porodične vile Radanovića biće prikazano u njegovom šou-programu "Pevaj sa mnom", te će gledaoci biti u prilici da upoznaju svakodnevicu bračnog para Radanović, na koji način Jelena i Sloba provode vreme sa decom, kako teče rad na novom muzičkom albumu, sa kim i na koji način popularni pevač provodi vreme u rodnom Zrenjaninu, kako je protekla priprema venčanja i rođendana njihovog sina Damjana, ali i koliko im je dragocena i važna njegova majka Draginja, koju često posećuju.

- Više se čujemo nas dve nego Sloba i njegova majka - otkrila je Jelena Radanović u prvoj epizodi.

Foto: Printskrin/RTV PINK

Slobina majka Draginja sa unukom

BONUS VIDEO: