ZBOG OVOGA JE ZATEGNUTA KAO PRAĆKA! Lidija Vukićević dugo izbegava jednu stvar! Povela se polemika na društvenim mrežama!


IZVOR: Republika/ D. L. - 15.03.2024 | 09:30


Glumica našla recept za vitku liniju.

Foto: Instagram/printscreen
ZBOG OVOGA JE ZATEGNUTA KAO PRAĆKA! Lidija Vukićević dugo izbegava jednu stvar! Povela se polemika na društvenim mrežama!

Glumica Lidija Vukićević više puta je pričala o tome kako se neguje i uspeva da izgleda mladoliko u svojim godinama, a odluka da davno prestane da jede meso najbolja je u skupu onih koje je donela. Glumica je otvoreno pričala o tome čega se pridržava, pa tako savetuje i sve ljude oko sebe da povedu računa o sebi na pravi način.

Uvek osluškujem svoje telo, pa sam u poslednje vreme promenila način ishrane. Životinje obožavam i već godinama ne jedem meso, niti nosim krzno, a sad sam se odrekla i nekih masnih i slatkih zalogaja - počela je glumica za Hello, pa je dodala:

- Rezultat je da imam više energije i veću pokretljivost. Sa 62 kilograma na 175 centimetara visine mogu da obučem sve što poželim, i to mi pričinjava zadovoljstvo. Vratila sam kilažu iz vremena kad sam snimala ‘Bolji život'.

Foto: Instagram

Lidija Vukićević

 

Lidija Vukićević oduvek je negovala prirodnu lepotu, ali, kako kaže, nema ništa protiv plastičnih operacija i estetske hirurgije.

Nemam ništa protiv. Štaviše, pozdravljam domete medicine, ali nagomilani botoksi se pre ili kasnije vide. Čak i da pribegnete svim mogućim operacijama, opet ne možete da prepravite celo telo. Koža je ta koja odaje godine, a ako je ne negujete, dodaće vam koju više. Znate li kako ja dovodim liniju u red? Kupim farmerke broj manje i kažem sebi: ‘Ući ćeš u njih’. To mi je motiv da smršam. Niko srećniji od mene kada ih na kraju obučem. 

BONUS VIDEO: