DECA SU ODRASLA, ŽIVOT IDE DALJE! Haris Džinović otkrio kako su naslednici podneli to što je Melina otišla iz kuće!


IZVOR: Republika/ D. L. - 14.03.2024 | 22:00


Pevač je bio iskren do koske!

Foto: ATA Images
DECA SU ODRASLA, ŽIVOT IDE DALJE! Haris Džinović otkrio kako su naslednici podneli to što je Melina otišla iz kuće!

Pevač Haris Džinović konačno je progovorio o razvodu sa kreatorkom Melinom Džinović a pored toga što je otkrio da je sama otišla davno iz kuće, sada je pričao i o tome kako su deca sve podnela. Naime, pevač je objasnio da su odrasli ljudi, te i da su na vreme shvatili šta se među njima dešava. 

- Đina i Kan su već skroz odrasli. Imaju po 19, 20 godina. Oni su skoro ljudi formirani, imaju svoj način razmišljanja, stavove, prema tome žive dobro i žive ovde. Svi živimo tu, jedino se gospođa iselila svojom voljom tako da život ide dalje i ide dobro - rekao je pevač za TV Una, pa je dodao da je Melina s njegove strane uvek imala iskrenost:

Foto: ST/Dragan Kadić, instagram.com/djinadzinovic

Haris sa ćerkom Đinom 

 

- Moja platforma životna je istina i ja sve što kažem kažem istinu jer istinu, upamtite dobro, ne treba podgrejavati. Ona je uvek tu podgrejana i gotova. Laž treba stalno pratiti. Laž treba podgrejavati i laž je promašena investicija zato što treba puno brige oko nje. Šta sam rekao juče, a šta ću reći sutra. A istinu izvadiš od 3.000 godina unazad koja je zaključana negde i uvek je ista. Da se razumemo, sve je to stvar glave i emocija. Znači, treba pomiriti emociju koja je tu najveći problem i pomiriti je sa glavom, odnosno sa realnošću. Ako to dvoje čovek uspe da napravi i tu napravi pobedu, odnosno ako uspe to da pomiri onda je napravio pobedu i uspeo.

BONUS VIDEO: