"SVESNA SAM KROZ ŠTA PROLAZI" Milica Pavlović se obratila Anđeli Jovanović, Lečića nazvala DŽELATOM! (FOTO)


IZVOR: Republika/B. P. M. - 08.03.2024 | 12:30


Pevačica pružila javnu podršku glumici!

Foto: Printskrin/RTV PINK
"SVESNA SAM KROZ ŠTA PROLAZI" Milica Pavlović se obratila Anđeli Jovanović, Lečića nazvala DŽELATOM! (FOTO)

Prekjuče, 6. marta 2024. godine, održano je prvo primpremno ročište u Prvom beogradskom sudu na suđenju između Anđele Jovanović i Branislava Lečića, koji je mlađu koleginicu tužio zbog povrede ugleda i časti, nakon što je odbila da igra sa njim u seriji "Radio Mileva". Anđela je dala svoju izjavu, a suđenje odloženo za 30. septembar.

Glumici su mnoge javne ličnosti pružile podršku, a oglasila se i pevačica Milica Pavlović. Milica je putem storija na društvenoj mreži Instagram izrazila saosećanje, te uputila podršku Anđeli.

Foto: ATA Images

Milica Pavlović

- Sva moja naklonost i podrška, ljudska i ženska, na strani su glumice Anđele Jovanović. Svesna sam kroz šta prolazi i divim se njenom dostojanstvu. Neka nam svima bude uzor da žrtve i dželati nikad ne budu samo u kadru, već i u istoj profesiji. Drži se Anđela, volimo te i cenimo, barem mi koji znamo kakve nepravde trpe javne ličnosti - napisala je Milica u objavi.

Foto: Instagram.com

Objava Milice Pavlović

Anđela Jovanović Dudaš je objasnila da je odbila da glumi sa Branislavom "zbog neprijatnog događaja iz prošlosti".

- Da, tačno je da me je Branislav Lečić tužio sudu, jer sam odbila da igram s njim u seriji "Radio Mileva". Odbila sam da igram zbog neprijatnog događaja iz prošlosti koji sam imala s njim. Ni sada, ni bilo kada u budućnosti ne želim da budem u istom kadru s tim čovekom kako zbog onoga kroz šta sam ja prošla, tako i principijelno, zbog onoga za šta su ga moje koleginice optuživale - rekla je kratko Anđela za Blic, ne želeći da govori o detaljima "neprijatnog iskustva iz prošlosti".

BONUS VIDEO: