OVO SU SVI ŽELELI DA ČUJU! Poslušajte kako Zorja peva "Gnezdo orlovo" - da li je BOLJA od Breksvice? (VIDEO)


IZVOR: Republika/B. P. M. - 08.03.2024 | 12:00


Zorja izvela numeru "Gnezdo orlovo" za čitaoce portala Republika!

Foto: Printscreen/RTS1, ST/Nemanja Pančić
OVO SU SVI ŽELELI DA ČUJU! Poslušajte kako Zorja peva "Gnezdo orlovo" - da li je BOLJA od Breksvice? (VIDEO)

 

 

Takmičenje "Pesma za Evroviziju" se završila, ali javnost ne prestaje da bruji o izvođačima koji su pokušali da osvoje prvo mesto. Zorja Pajić, koja je izvela pesmu "Lik u ogledalu", izdvojila se kao jedan od favorita, a u finalu takmičenja našla se odmah iza pobednice Teya Dore zajedno sa Anđelom Ignjatović Breskvicom.

Čitav region bio je očaran Zorjinim glasom i njenim nastupom za pesmu "Lik u ogledalu", a mnogi su na društvenim mrežama poželeli da čuju kako Breskvicina pesma "Gnezdo orlovo" zvuči u Zorjinoj interpretaciji.

Foto: ST/Nebojša Mandić

Zorja u emisiji "Lično sa"

Portal Republika je ispunio želju publike. Naime, Zorja je gostovala u emisiji "Lično sa", koju vodi voditelj Predrag Radosavljević, a u jednom trenutku je dobila zadatak da otpeva numeru "Gnezdo orlovo". Kako ovo zvuči, poslušajte na početku ovog teksta, pa sami procenite koja pevačica bolje peva.

Zorja je u "Lično sa" otkrila da joj je neostvarena želja odlazak na Evroviziju.

- Neostavarena želja mi je da odem na "Evroviziju". (smeh) Mislim, šta drugo da kažem da kažem u ovom trenutku... Za sada mislim da se neću prijaviti sledeće godine na "Pesmu za Evroviziju". Jesam sve to rekla ishitreno, tako sam se osećala u trenutku, ali nisam ni o čemu detaljno razmislila. Ne mogu da dam konkretan odgovor, ali kada budem odlučila, znaće svi. Možda bude treća sreća - istakla je popularna Zorja, te se osvrula i na Žiku Zanu, koji je nije preterano nagradio kada je glasao u finalu pomenutog takmičenja:

- (smeh) Ne znam! Lazare, da li sam se čula sa Žikom? Evo, muž kaže da nisam. Lazar je stavio "tvit", ja sam mu rekla da to ne radi, ali dobro. Svakako mu hvala, pozdrav - rekla je pevačica i poslala poljubac u kameru.

Foto: ST/Nebojša Mandić

Zorja otvorila dušu nakon takmičenja

BONUS VIDEO: