RADA MANOJLOVIĆ BESNA KAO RIS: Oglasila se nakon SKANDALA sa nepoznatim muškarcem! (FOTO)


IZVOR: Republika/B. P. M. - 06.03.2024 | 15:40


Popularna pevačica progovorila o pričama koje je poslednjih nekoliko dana prate!

Foto: ST/Vladimir Lukić, youtube.com/Paparazzo Lov
RADA MANOJLOVIĆ BESNA KAO RIS: Oglasila se nakon SKANDALA sa nepoznatim muškarcem! (FOTO)

Nedavno je ekipa emisije "Paparazzo lov" uhvalila popularnu pevačicu Radu Manojlović kako se ljubi sa nepoznatim muškarcem. Rada se nakon snimka oglasila, te navela da je u pitanju njen vozač i da se svima učinilo da se ljube. Sinoć su pojavili natpisi da je on razveden, da ima dvoje dece, kao i da su se upoznali dok je bila sa Harisom Berkovićem, a ona je zbog ovoga pobesnela, pa se ponovo oglasila.

Foto: youtube.com/Paparazzo Lov Pink

Rada Manojlović uhvaćena sa nepoznatim muškarcem

- Pojedini su se baš prepustili mašti i pored mog demanta. Izgleda da mi jedino preostaje da kao i ostali pratim radnju i dalji zaplet filma čiji ste scenaristi, a koji nema veze sa mojim životom. Verujem da je interesantno, ali neki naslovi su stvarno degutantni sa vrlo bezobraznom konotacijom i lošom namerom. Neću više komentarisati ovu temu, tako da ako ćete me čekati na aerodromu, džaba čekate. Šta će vam moje izjave kada sami iscenirate šta želite? - napisala je Rada, pa dodala:

- Takođe, više ništa niti priznajem, niti demantujem, niti objašnjavam. Nije nečija stvar da li i koga imam u životu. Stvarno sam bila i više nego predobra i iskrena svih ovih godina, što mislim da mi se nije baš isplatilo… Lepo sam rekla, kada bude svadba znaćete. Mislim da je to pošteno - poručila je ona, te istakla da će od danas govoriti samo o svom novom albumu i pesmama koje sprema.

Foto: youtube.com/Paparazzo Lov Pink

Rada tvrdi da joj je ovo vozač i da se ljudima učinilo da se ljube

- Vlada je moj mnogo dobar prijatelj prevenstveno, a onda i saradnik duže od tri godine. Trenutno nemam dečka, ali i nemam vremena za ljubav jer se bavim svojim poslom i završavam album koji sam obećala fanovima. Sve je pri kraju I uskoro će sve biti objavljeno tako da za dečka u ovom trenutku nikako nemam vremena niti planova - izjavila je ranije Vlada.

BONUS VIDEO: