AFRIKA DONIRALA NOVAC DŽAMIJI! Zbog nje sada imaju OVO: Pomažem svima, ne samo VERSKIM OBJEKTIMA!


IZVOR: Republika/B. P. M. - 01.03.2024 | 14:40


Sandra Afrika se oglasila nakon što se pojavila informacija da je donirala novac džamiji!

Foto: youtube.com/RTV Pink Official, Shutterstock
AFRIKA DONIRALA NOVAC DŽAMIJI! Zbog nje sada imaju OVO: Pomažem svima, ne samo VERSKIM OBJEKTIMA!

Popularna pevačica Sandra Afrika donirala je 1.500 evra Derviš Hasanoj džamiji u Starom Baru, a novac je, kako saznaje "Kurir", upotrebljen za kupovinu zemljišta sa namenom pravljenja parkinga. Izvor iz Crne Gore se oglasio i potvrdio ovu priču.

- Sandra je među prvima donirala novac. Inače je ona mnogima pomogla i nikada ne gleda ko je koje vere ili nacije. Zahvaljujući njenoj donaciji, pristigle su i druge, te u džamiji smatraju da je ona pokretač ove humanitarne akcije. Oni su joj neizmerno zahvalni. Inače, Sandra često peva u tom delu Crne Gore, uvek je izuzetno primljena i ona to zna da ceni - rekao je izvor gorepomenutog portala.

Foto: e-stock

Sandra Afrika

Oglasila se i pevačica i potvrdila da je donirala novac džamiji.

- Tačno je to što ste čuli. Tu sam da pomognem koliko god mogu. U znak zahvalnosti zbog višegodišnjeg gostoprimstva u Baru, odazvala sam se pozivu da pomognem džamiji. Ja sam pravoslavka, pomažem i našu svetinju. Koliko god mogu uvek ću pomoći svima ne samo verskim objektima - rekla je pevačica.

Nedavno je isplivala informacija da Sandra ima oko milion i po evra.

- Dara i Afrika su prvo štekale novac, a kad su digle cenu nastupa da bude dovoljno visoka, počele su pametno da ulažu. Sada su kupile toliko nekretnina da ne znaju šta će s parama! Imaju ih obe u vrednosti od oko milion i po evra. To su stanovi kako u Beogradu, tako i mimo prestonice, što se isplatilo kupovati jer su ih pazarile u vreme kad cene nisu otišle u oblake - otkrio nam je nedavno dobro upućen izvor.

BONUS VIDEO: