MILJANA KECMANOVIĆ DOBILA "ŠAMAR" ZBOG SINA UBICE! Ljuba Pantović BRUTALNIM rečima osudila Kostine roditelje: "ZNALI SU DA IMAJU SKOTA U KUĆI" (VIDEO)


IZVOR: Republika/O. B. - 01.03.2024 | 13:00


Ljuba Pantović žestoko oplela po Miljani Kecmanović i njenom sinu Kosti Kecmanoviću.

Foto: ST/Nemanja Pančić, Privatna arhiva, Instagram
MILJANA KECMANOVIĆ DOBILA "ŠAMAR" ZBOG SINA UBICE! Ljuba Pantović BRUTALNIM rečima osudila Kostine roditelje: "ZNALI SU DA IMAJU SKOTA U KUĆI" (VIDEO)

Miljana Kecmanović, majka Koste Kecmanovića najmlađeg masovnog ubice na svetu danas bi trebalo da iznese svoju odbranu pred sudom povodom optužbi da je njen trag nađen na jednoj od čaura u kabinetu istorije gde je njen sin počinio veći deo zločina.

Foto: ST/Nemanja Pančić, Printscreen

Miljana Kecmanović i Kosta Kecmanović

 

Miljanino svedočenje će uslediti tek pošto se Vladimir ispita, budući da je juče počelo njegovo ispitivanje. Tim povodom se oglasila i Ljuba Pantović, koja nije štedela reči kada je porodica Kecmanović u pitanju. Pantovićka je na Instagram profilu portala Republika prokomentarisala video snimak dolaska Miljane Kecmanović u Palatu pravde. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @podzemlje.republika

 

- Niko ne može da garantuje za drugog i svašta se dešava, međutim, njena arogantnost govori dovoljno! "Mali" je proizvod nje i oca, i nek se zatvori zauvek ,,fabrika" takvih proizvoda. Ni da kažu ,,izvinite", ni trunka pokajanja, nego trče da prepisuju imovinu?! To je znak da ih baš zabole i da su znali da imaju skota u kući! Zato, svi u paketu do kraja života da sede u zatvoru i razmišljaju da je možda trebalo nešto raditi drugačije - napisala je Ljuba Pantović ispod snimka portala Republika. 

Foto: Instagram.com

Ljuba Pantović o Miljani Kecmanoviću

 

Republika saznaje da je Vladimir Kecmanović ponovio da nije kriv i da on nije omogućio svom sinu da uzme oružje i sa njim izvede masakr.

Foto: ST/Vladimir Lukić

Miljana Kecmanović

 

- Otac zločinca je kako smo i očekivali pričao o tome koliko su oni dobra porodica i kako su detetu davali dobar primer majka i on. Govorio je i pravdao se bezočno kako je njegovo oružje bilo obezbeđeno, ali da je njegov sin uspeo da provali šifru i uzme njegove pištolje i metke - otkrila je tetka jedne od ubijenih devojčica.

I danas su na suđenje došli roditelji svih ubijenih, i dece i čuvara Dragana, ali i nekoliko roditelja dece koja su se spasila Kostinog krvavog pira.

BONUS VIDEO: