VELIKO SLAVLJE U DOMU NATAŠE BEKVALAC: Čestitke stižu sa svih strana otkako je Hana objavila RADOSNU VEST (FOTO)


IZVOR: Republika/M. K. V. - 29.02.2024 | 15:30


Pevačica je ponosna na obe svoje naslednice, sa kojima od malih nogu gradi odnos pun ljubavi i razumevanja.

Foto: RTV Pink
VELIKO SLAVLJE U DOMU NATAŠE BEKVALAC: Čestitke stižu sa svih strana otkako je Hana objavila RADOSNU VEST (FOTO)

Mlađa ćerka pevačice Nataše Bekvalac Katja proslavila je svoj šesti rođenan!

Naime, poznata mama podelila je slike sa proslave svoje mezimice i pokazala da je najponosnija na svetu. Čestitke su se nizale još od ponoći, kada je Katijina starija sestra Hana podelila njihove porodične fotografije uz najlepše želje upućene sestrici.

- Našoj Keti rođendan - napisala je Hana uz video sa slavlja.

POGLEDAJ GALERIJU

Bekvalčeva, koja inače veoma polaže na vaspitanje svoje dece, ne krije koliko je srećna što se njene naslednice odlično slažu, uprkos razlici u godinama, te što u njihovoj porodici vlada velika bliskost i privrženost jednih drugima.

Ćerkica Nataše Bekvalac, baš poput svoje starije sestre, raste u prelepu devojčicu.

Pevačica se pobrinula da Katjina zabava bude baš onakva kako ju je slavljenica želela, a koliko je uživala dok je duvala svećice podelila je u objavi na društvenoj mreži. 

- Moj svet - poručila je Nataša uz sliku sa svojom mezimicom.

Foto: printskrin/instagram

 

Prethodo se Nataša pohvalila i porodično su bileim odmorom u Kotoru, kao i na Zlatiboru, gde su uživale u zajedničkim trenucima koje obožavaju da dele.

Iako pevačica ima sjajan odnos sa prvom ćerkom iz braka sa Danilom Ikodinovićem i odlično se nosi sa njenim pubertetom, ona je u više navrata isticala da je devojčica, koju ima sa drugim suprugom Lukom Lazukićem, od kog se razvela zbog porodičnog nasilja, njena prava slika i prilika.

Mala Katja je zbog svog dečjeg šarma, ne samo mamina, nego i mezimica cele porodice.

Podsećanja radi, Nataša svojim duhovitim izjavama često oduševljava svoje obožavaoce i celokupnu javnost, a nedavno je priznala da se s ovom pameću ne bi udala ni za jednog svog bivšeg muža, a poznato je da se tri puta udavala. 

Ipak, ona i u šali ima dozu ozbiljnosti, pa uvek naglasi da jednino što nikad ne bi promenila vezano za svoju prošlost jesu ćerke koje su joj najveća ljubav, sreća i životna radost. 

BONUS VIDEO: