KAD SAM NJIH IZGUBILA, MNOGO JE BILO TEŠKO! Lidija Vukićević pričom naterala suze na oči! Evo ko joj mnogo nedostaje (FOTO)


IZVOR: Republika/ D. L. - 27.02.2024 | 15:30


Glumica ogolila dušu!

Foto: printscreen/TV Prva
KAD SAM NJIH IZGUBILA, MNOGO JE BILO TEŠKO! Lidija Vukićević pričom naterala suze na oči! Evo ko joj mnogo nedostaje (FOTO)

Glumica Lidija Vukićević kaže da i danas ima poteškoće da nađe ljude koji joj prijaju kao što su nekad roditelji. Ona tvrdi da nema sagovornika s kojim može da priča o svemu, kao što se slagala u vezi sa raznim stvarima sa roditeljima dok su bili živi.

Gubitkom roditelja ja sam izgubila zaista iskrene, apsolutno krajnje iskrene sagovornike na bilo koju temu. Pokušavala sam da ih nađem u drugim osobama, ali je to sve veoma teško. Na svu sreću imam sinove koji razmišljaju svojom glavom i koji imaju svoje postulate u životu koji su oprečni mojima, što je normalno s obzirom na to da su muška deca.

Foto: youtube.com/printscreen

Lidija Vukićević

 

Niti sam ih vaspitavala da mislimo isto i da moramo da se slažemo jer sam uvek razmišljala ovako - majka koja želi da joj sin bude srećan u životu, ne sme da napravi maminu decu. Nijedna žena, evo ja prva, ne volim da imam maminog sina pored sebe, a bilo ih je uuuhu hu hu, kako da ne - kroz smeh je rekla Lidija i nastavila da priča o deci: 

Ja sam se zarekla da neće biti mamina deca, tako da oni to apsolutno nisu. Naravno, to nije otišlo u krajnost, ali prosto imamo i sukob mišljenja i često oni iz te njihove perspektive znaju da mi kažu: "Čekaj, moraš malo da prikočiš, ne možeš toliko da se daješ, ti si problem, nije problem neko drugi..." i meni to mnogo znači. 

Ja jesam veliki emotivac i jesam empatična, ali sam negde naučila, s obzirom na to da sam sa decom od neke njihove, jedan je imao četiri godine, drugi je imao sedam kad sam se razvela, da sam morala da budem i mama i tata i da sam morala da budem snaga i kada nisam mogla. 

BONUS VIDEO: