ANA NIKOLIĆ ŠUTNULA DEČKA! Pevačica ponovo sama, priča se da je već našla novog momka! (FOTO)


IZVOR: Republika/ D. L. - 26.02.2024 | 21:30


Pevačici veza nije potrajala!

Foto: Instagram printscreen
ANA NIKOLIĆ ŠUTNULA DEČKA! Pevačica ponovo sama, priča se da je već našla novog momka! (FOTO)

Pevačica Ana Nikolić raskinula je sa dečkom Nemanjom, s kojim je bila u vezi nekoliko meseci. Par se, kako prenose mediji, rastao jer su previše sličnog temperamenta, pa su u poslednje vreme imali mnogo svađa.

Ana nije htela da krije kako joj je u ljubavi, pa je nastavila da objavljuje snimke i nije se obazirala na tvrdnje njenih komšija da je on s njom samo iz koristi, da mu je ona slamka spasa te da se uselio kod nje.

Foto: ST/Dragan Kadić

Ana Nikolić

 

Njenim izborom partnera niko nije bio zadovoljan i svi su predviđali brz kraj. Čak je i Nemanjin prijatelj za medije otkrio da su se pevačica i njen sada već bivši dečko upoznali preko društvenih mreža, da su kliknuli odmah, ali da ne misli da će ta veza dugo trajati jer su sličnog temperamenta i da je on specifičan čovek baš kao i Nikolićka.

Nemanje nema više ni na mapi. Ana je opet sama i tera po svom. Vozi se sama i njega ne spominje. Sećate se da je pre ovog dečka imala još jednog, i s njim je veza trajala ko jogurt. Da li oni ne mogu da podnesu njen temperament i način života ili njoj sve brzo dosadi, ne znam, ali znam da je ponovo slobodna. Možda su je i naslovi da je iskorišćava naveli na to da malo bolje razmisli s kim je, pa ga je zato otkačila. Neki pričaju da je opet sa nekim momkom, ali to ništa nije potvrđeno - rekao je izvor za Kurir. 

Na Aninom Instagram profilu i dalje stoje snimci i slike s Nemanjom, pa ima i onih koji veruju da će doći do pomirenja. Za sada svako je na svojoj strani.

BONUS VIDEO: