NATAŠA RODIĆ PRAVI HEDONISTA: Iznajmila PRIVATNI AVION, pa pokazala suvi luksuz!


IZVOR: Republika/O. B. - 26.02.2024 | 22:00


Nataša Rodić pokazala kako uživa!

Foto: Instagram.com
NATAŠA RODIĆ PRAVI HEDONISTA: Iznajmila PRIVATNI AVION, pa pokazala suvi luksuz!

Nataša Rodić, najstarija sestra u porodici, ostala je jedina u kući u Titelu nakon što su se Bojana i Bogdana udale za Veljka i Mirka Šijana. Dok su sestre Rodić ranije bile poznate po luksuznim putovanjima zajedno, Nataša sada putuje bez njih, možda čak i intenzivnije nego pre. Naime, ona se nedavno pohvalila slikama iz privatnog aviona kojim je otputovala iz Srbije. Očigledno je da Nataša uživa u samostalnim avanturama, istražujući nove destinacije i doživljavajući nezaboravna iskustva.

Nataša je nedavno objavila sliku ispred aviona, otkrivajući kako je dočekana uz čašicu alkohola. Osim toga, pokazala je i drugaricu s kojom je putovala, ali ostale članove nije želela da eksponira. Ova nova faza u njenom životu pokazuje da je Nataša spremna da istražuje svet sama, stvarajući nove uspomene i proširujući svoje horizonte. POGLEDAJ GALERIJU

Ranije je posao vodila zajedno sa svojim dečkom, mladim Crnogorcem, ali poslednjih vremena nema njihovih zajedničkih fotografija na društvenim mrežama. Trenutno je nepoznato da li su i dalje u vezi. Natašina ljubavna priča dodatno intrigira javnost, budući da se o njenom emotivnom životu malo zna.

Natašina hrabrost da putuje sama i istražuje svet, kao i misterija oko njenog ljubavnog života, čine je interesantnom ličnošću koja privlači pažnju javnosti. Njeni postupci otvaraju pitanja o samostalnosti, hrabrosti i promenama koje donosi nova faza života. Dok javnost sa nestrpljenjem iščekuje nove detalje o Natašinim avanturama, ona nastavlja da inspiriše svoje pratioce na društvenim mrežama svojim neustrašivim duhom i hrabrošću.

BONUS VIDEO: