KUĆNI SNIMAK EME RADUJKO PROCURIO IZ TELEFONA: Nakon raskida sa Urošem Račićem, sve isplivalo na videlo! (VIDEO)


IZVOR: Republika/O. B. - 26.02.2024 | 18:00


Snimak Eme Radujko izazvao totalni haos!

Foto: ATA Images
KUĆNI SNIMAK EME RADUJKO PROCURIO IZ TELEFONA: Nakon raskida sa Urošem Račićem, sve isplivalo na videlo! (VIDEO)

Poznata pevačica Ema Radujko ponovo je uzburkala društvene mreže svojim najnovijim postom na Instagram storiju. Na snimku koji je objavila, Ema pozira iz kreveta u izazovnoj kratkoj majici, što je izazvalo lavinu komentara i reakcija među njenim pratiocima.

Njeni fanovi su odmah počeli da komentarišu ovaj provokativni snimak, a mnogi su pohvalili Emu zbog samopouzdanja i hrabrosti da pokaže svoju senzualnu stranu. Međutim, bilo je i onih koji su kritikovali ovakav potez pevačice, tvrdeći da je previše provokativna i da bi trebalo da vodi računa o svom ugledu.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Republika (@republika.rs)

 


Ema Radujko je poznata po tome što se ne ustručava da pokaže svoju autentičnost i slobodu izražavanja, te je ovaj snimak samo još jedan u nizu primera njenog nekonvencionalnog pristupa javnom nastupu. Ona je više puta isticala važnost samopouzdanja i prihvatanja svoje individualnosti, te je ovo samo još jedan korak u ostvarivanju te misije.

Iako Ema nije direktno odgovorila na sve komentare, ona je putem svog Instagram profila istakla da je zahvalna na podršci svojih fanova i da je srećna što može da bude svoja i iskaže sebe onako kako želi, bez obzira na tuđe kritike.

 

  POGLEDAJ GALERIJU

 

Podsetimo, Ema Radujko je nedavno progovorila o odnosu sa bivšim dečkom fudbalerom Urošem Račićem:

- Upoznali smo se preko jedne zajedničke prijateljice, ona me je nagovarala da odem na ručak sa njim. Ja sam se dugo femkala, baš mi se nije išlo... I na kraju sam otišla, bilo nas je više. Smuvali smo se jako, jako brzo. Nije bilo tog dana, prošlo je dvanaest. Ništa se nije dogodilo, nismo ni u kakvoj svađi, jednostavno smo se samo rastali - nasmejala se Ema.

BONUS VIDEO: