POVREDILI STE ALEKSANDRU PRIJOVIĆ, ZAŠTO? Oglasila se hrvatska pevačica koja je ODBILA da nastupa u Areni Zagreb i napravila HAOS komentarima!


IZVOR: Republika/B. P. M. - 25.02.2024 | 09:30


Josipa Lisac se oglasila na društvenoj mreži Instagram nakon što je njena izjava digla veliku prašinu!

Foto: ST/Nemanja Pančić
POVREDILI STE ALEKSANDRU PRIJOVIĆ, ZAŠTO? Oglasila se hrvatska pevačica koja je ODBILA da nastupa u Areni Zagreb i napravila HAOS komentarima!

Hrvatska pevačica Josipa Lisac nedavno je održala koncert u svojoj zemlji, te ispričala jednu anegdotu. Naime, ona je otkrila da je njen menadžement hteo da zakaže koncert u Areni Zagreb, ali da je ona to odbila.

- Moj menadžment je rekao: "Josipa, mi smo hteli Arenu". O ne, o ne, o ne, o ne, o ne. Sad zapravo svi idu u Arenu. Ne, meni naprosto nije tamo mesto i ne želim da kročim sada tu - rekla je Josipa.

Foto: Printcreen/YouTube/24sata

Josipa Lisac

Mnogi su shvatili da je ovime potkačila našu muzičku zvezdu Aleksandru Prijović, koja je krajem prošle godine održala pet koncerata u ovom prostoru. Digla se velika prašina u regionu i svi su preneli Josipine reči, ali su njoj zasmetali pojedini naslovi u regionalnim medijima, pa se oglasila na društvenoj mreži Instagram.

- Čitam poslednjih dana zastrašujuće reči s raznih medijskih portala o uvredi koju sam nanela Aleksandri Prijović… To nisu moje reči... Te reči su izmišljene… One su vaše.I zuzetno su maliciozne i opasne. Svrha im je da unesu nemir i mržnju među ljude! Zašto se tako veselite nanoseći drugima zlo! - započela je Josipa i dodala:

 - Povredili ste me. Istovremeno kroz vulgarne naslove povredili ste i mladu Aleksandru! Povredili ste ljude. Zašto? Josipa Lisac - stoji u objavi pevačice, koju je podelila putem storija na gorepomenutoj mreži.

Foto: Instagram.com

Objava Josipe Lisac

Aleksandra se još uvek nije oglasila povodom ove situacije.

BONUS VIDEO: