SKINULA SE EDITA! Pevačica stala ispred ogledala, pa zauzela pozu! Evo šta je napisala uz objavu! (FOTO)


IZVOR: Republika/ D. L. - 20.02.2024 | 18:00


Fanovi pevačice pali u trans!

Foto: S media
SKINULA SE EDITA! Pevačica stala ispred ogledala, pa zauzela pozu! Evo šta je napisala uz objavu! (FOTO)

Pevačica Edita Aradinović fotografisala se ispred ogledala, pa je napravila haos na društvenim mrežama jer je u seksi izdanju. Ona retko objavljuje ovakve fotografije, pa je svima bilo neobično da se eksponira na ovakav način.

Aradinovićka je pozirala u crnom brushalteru i blago spuštenim teksas farmericama, pa su njeno poprsje i moćni trbušnjaci bili u prvom planu.

Foto: Instagram printscreen

Edita Aradinović

 

U oči je "upala" i izgužvana posteljina, pa se nemali broj fanova pita da li je Edita bila sama u prostoriji ili joj neko pravio društvo. 

Inače, pevačica je sve nasmejala skoro u jednoj emisiji kada je ispričala da joj je jednom prilikom na nastup došlo desetoro ljudi.

Foto: Instagram printscreen

Edita Aradinović

 

-  Ja sam jednom pokušala da otkažem nastup. Radili smo u Švajcarskoj ili Austriji. Htela sam da otkažem, zato što je bukvalno bilo deset ljudi. I bila sam uplakana i potrešena. Nije tu problem, može da se odradi, nego to je više do energije iz koje ne možeš da izađeš. Ti znaš da kad izađeš da će i oni znati da je njih deset. Ne treba mi sažaljenje, opet sa druge strane tu je ego i tako dalje. Međutim na kraju se naklonilo i napunilo se, pa je sve prošlo kako treba. Nekad svi mi imamo utisak da nismo dovoljno dobri, ali ustvari se brzo ispostavi da stvari drugačije stoje - objasnila je folkerka, koja je skoro objavila novi album, bez prevelike medijske pompe i tek sa samo nekoliko reklama.

BONUS VIDEO: