Nazvala pesmu "Limunada" KUMULATIVNOM AGONIJOM, Emina se naljutila!


IZVOR: Republika - 25.03.2018 | 05:35


Pre nekoliko meseci jedna od najpriznatijih kantautorki na ovim prostorima Leontina Vukomanović izazvala je pravi haos na domaćoj javnoj sceni kada je u svom Fejsbuk statusu hit "Limunada" Emine Jahović i Milice Todorović nazvala "kumulativnom agonijom", što je lepa Novopazarka protumačila kao prozivku.

Foto: instagram.com/leontina012

Leontina Vukomanović

Ona je tada odgovorila da je, zapravo, podsmeh samom sebi podsmevati se nečemu što ima 50 miliona pregleda na Jutjubu, a onda je Leontina rešila da pred kamerama emisije "Ekskluzivno" objasni da je, zapravo, u pitanju anegdota vezana za njenu ćerkicu Luciju, koja je pevušila pesmu s izmenjenim, pogrešnim tekstom.

Foto: instagram.com/eminajahovic

Emina Jahović

- Ja sam čula reč onomatopeja i potpuno sam se zapanjila, gde je ona čula neku pesmu "Onomatopeja", ne znam uopšte o čemu se radi... Tražila sam joj da ponovi i onda sam prepoznala melodiju, meni je to bilo beskrajno smešno i ja sam se u tom komentaru smejala isključivo svom detetu koje mene zabavlja - rekla je Leontina, koja je bila vidno iznenađena kada je čula da je ta njena izjava prouzrokovala takozvani medijski rat.

- Ma kakvi... To je pesma onomatopeja, inspiracija beskrajna, zaista - objasnila je Leontina.