KAKO OVO SME?! Milicu Dabović ZABRANILI na sajtu za odrasle, a ona sav EKSPLICITNI SADRŽAJ preusmerila na društvenu mrežu koju koriste i MALOLETNICI (FOTO)


IZVOR: Republika/M. K. V. - 15.02.2024 | 16:00


Na OnlyFansu blokirana zbog esplicitnih slika, koje sada bez problema deli na Instagramu.

Foto: printscreen/RTV Pink
KAKO OVO SME?! Milicu Dabović ZABRANILI na sajtu za odrasle, a ona sav EKSPLICITNI SADRŽAJ preusmerila na društvenu mrežu koju koriste i MALOLETNICI (FOTO)

Bivša košarkašica Milica Dabović i nakon što je profesionalno prestala da se bavi sportom, ostala je veoma prisutna u javnosti, a pogotovo otkako objavljuje provokativne fotografije. 

Naime, Milica je dosta aktivna na društvenim mrežama, a do nedavno je imala otvoren profil i na platformi OnlyFans, koja pruža mogućnost za plasiranje intimnijeg sadržaja, te direktan kontakt sa publikom, uz novčanu nadokonadu za sve to. POGLEDAJ GALERIJU

Tako je i Dabovićka zarađivala od svojih eksplicitnih slika i snimaka sve dok nije blokirana zbog neprimerenog sadržaja.

Šta je tačno dovelo do toga da Milici bude zabranjen pristup platformi na kojoj se inače objavljuju najprovokativnije i najintimnije slike, nije pomenula, ali se zato snašla i iskoristila društvenu mrežu da ne prestaje sa svojim aktivnostima.

Ona je, pak, nastavila da putem Instagrama deli iste i slične fotografije na kojima je skoro gola. Milica je tako pokazala i jedno malo crveno srce koje ima istetovirano ispod leve ključne kosti, kao i na prstima, krst, jedno srce i nešto što liči na okrenutu devetku.

Foto: instagram.com/stefanovamama13

Milica Dabović, po povratku iz Amerike, objavila da je raskinula s dečkom

Podsećanja radi, Milica Dabović je nedavno i ponovo raskinula sa svojim emotivnim partnerom Milanom Cvetinović, koji je, inače, kum popularnog pevača Darka Lazića

Ona je novogodišnje i Božićne praznike provela kod njega u Americi, odakle je takođe delila objave, međutim, po povratku u Srbiju otkrila je da je okončala vezu sa njim. 

Nekadašnja uspešna košarkašica je tada putem mreža objavljivala neobične statuse, a najviše pažnje široj javnosti okupiralo je kada je opisala svoj emotivni status sledećim rečima:

- Ne kažu džabe jedan se otegao, drugi se protegao.

Dabovićka često ističe i kako joj je uloga majke najvažnija u životu i naglašava da se ne stidi nijednog posla kako bi sebi i svom detetu obezbedila lep život.

 

BONUS VIDEO: