ANĐELINA IMALA UDES! Pevačica se slupala! Evo šta je izjavila odmah posle nesreće! (FOTO)


IZVOR: Republika/ D. L. - 13.02.2024 | 19:40


Bitno da sam rekla kako je predivan dan danas i imala udes danas!

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić
ANĐELINA IMALA UDES! Pevačica se slupala! Evo šta je izjavila odmah posle nesreće! (FOTO)

Mlada pevačica Anđela Vujović Angelina doživela je saobraćajku, posle koje se odmah oglasila, te je napisala da je srećom sve prošlo bez većih posledica. 

- Kakav predivan dan! Ali ovaj koncept "danas leto, sutra zima" mi nije baš najjasniji - napisala je prvo Angelina na društvenoj mreži "X", pa je ubrzo dodala: 

- Bitno da sam rekla kako je predivan dan danas i imala udes! A neće grom u koprive! Al' hoće u auto. 

Foto: ST/Dragan Kadić

Angellina

 

"Bitno da si ti dobro", "ženo, pazi se", "od sad za svaki dan pričaj kako je nikad gori haha" i drugi - bili su samo neki od komentara koji su joj fanovi pisali. 

Inače, do medija je došla informacija da je bokser Veljko Ražnatović navodno bio u vezi sa pevačicom Angelinom. Njih dvoje su, kako se pisalo, 2014. godine zajedno bili u Guči, a pevačica je nedavno rešila da progovori o svom poznanstvu sa Ražnatovićem.

Iskreno da ti kažem, ja Tasu i Veljka znam iz vrtića, ceo život, oni su divna deca. I na njenom rođendanu sam upoznala njenog momka Gudelja i sve, oni su stvarno svi u super odnosima. Da, upoznala sam ih sve na njenom rođendanu i mislim da je baš neka zdrava energija među njima - kazala je Angelina, pa dodala šta ju je vezivalo sa Veljkom.

- Mi smo išli u vrtić zajedno, mi smo bili u vezici u vrtiću, eto, ako je to važno. Sada smo u super odnosima svi - izjavila je Angelina, pisao je "Stori".

BONUS VIDEO: