TEODORA DŽEHVEROVIĆ KRIJE TRUDNOĆU? Pojavio se ŠOK snimak, pevačica se ODALA jednim detaljem!


IZVOR: Republika/O. B. - 10.02.2024 | 10:30


Teodora Džehverović ponovo šokirala javnost!

Foto: printscreen/RTV PINK
TEODORA DŽEHVEROVIĆ KRIJE TRUDNOĆU? Pojavio se ŠOK snimak, pevačica se ODALA jednim detaljem!

Popularna pevačica Teodora Džehverović sve je iznenadila promenom frizure kojom se odmah pohvalila na društvenoj mreži Instagram, a komentari su se samo nizali.

Naime, Teodora je odlučila da promeni svoj izgled, tako da je njena prepoznatljiva plava boja zamenjena toplijim nijansama braon boje, a sada je zavodljiva brineta.

Ona je objavila video snimak na svom Instagram profilu pozirajući ispred ogledala, te njena transformacija sigurno nije prošla neprimećeno među fanovima.

Foto: Instagram.com

Teodora DŽehverović Instagram

 

– Ko se to fabao? – napisala je pevačica, a mnogi su pomislili da je najavila trudnoću, zbog položaja ruke na stomaku.

Podsetimo, Teodora je nedavno javno progovorila o svojim silikonima kada je odgovarala na pitanja pratilaca kada je jednu devojku zanimalo kakvo joj je iskustvo sa ugradnjom implanata u grudi. Pored toga, Teodora je otvorila i temu oko njenih estetskih i plastičnih operacija vrlo otvoreno, te je odgovorila na pitanje šta je sve promenila na sebi. 

Foto: Instagram.com

Teodora DŽehverović Instagram

 

- Da li si imala estetske korekcije? - glasilo je pitanje.

- Ja sam uvek otvoreno pričala o tome šta sam sve radila na sebi. Mislim da ni u čemu nisam preterala i da su ovo zaista minimalne korekcije. Sa 16 godina sam operisala uši, jer sam bila mali klempo. 2019. godine sam operisala grudi i usne radila poslednji put pre dve godine - počela je Teodora i dodala:

- Ja priznajem da sam se mnogo promenila do sad. Ali prosto mislim da je kod svakog taj neki proces razvoja drugačiji. Drugačija šminka je bila popularna, kosa, kilaža i slično. Ko veruje, veruje.

BONUS VIDEO: