ZORICU MARKOVIĆ POLIVALI VODOM: Umalo se srušila na sahrani prvog supruga, sin je ne ispušta iz ruku!


IZVOR: G.D. / M.I. - 31.01.2024 | 11:53


Potresne scene na sahrani Brace Zatezala, Zorici Marković se slošilo.

Foto: Republika
ZORICU MARKOVIĆ POLIVALI VODOM: Umalo se srušila na sahrani prvog supruga, sin je ne ispušta iz ruku!

 

 

Danas je sahrana Brace Zatezala, bivšeg supruga popularne pevačice, Zorice Marković, koja je stigla na groblje u društvu sina Ilije, a oko nje su bili brojni prijatelji, koji su joj pružali podršku i utehu u ovim teškim trenucima.

Dijana Hrkalović je bila uz nju sve vreme, a pevačica je u više navrata ostala bez svesti, te su je u jednom momentu polivali vodom, ne bi li došla sebi. Nije mogla sama hodati, pa je sve vreme sina držala pod ruku, dok ju je prijateljica umivala vodom i pomagala joj da nastavi hodati. 

Neutešna pevačica je sve vreme bila na lekovima, ne bi li "preživela" jedan od najstresnijih momenata u životu, što je sigurno iznenadna smrt Brace, koji je bio njena najveća ljubav, što je i sama potvrdilla.

Zorica Marković je javnosti otkrila da je sa svojim prvim suprugom održavala dobre odnose i nakon razvoda. Iz njihovog braka proistekao je sin Ilija, za koga Zorica često ističe da je najbolje dete na svetu.

Braca Zatatezalo je godinama bio aktivan u ugostiteljskom biznisu, ali je takođe bio poznat po druženju sa brojnim javnim ličnostima, sa kojima je negovao prijateljske odnose. Njegova smrt ostavlja prazninu kako u poslovnom, tako i u društvenom životu mnogih.

Smrt Brace Zatatezala je ostavila dubok trag u životima njegovih najbližih, ali i šire javnosti koja ga je poznavala. Ostaje da se pamte lepi momenti iz njegovog života, kao i da se pruži podrška porodici Marković u ovim teškim trenucima.

BONUS VIDEO: