Ko dobija jahtu, mlaznjak i vilu? EMINA PONOVO PRIČALA O RAZVODU!


IZVOR: Story - 21.03.2018 | 12:54


Jedna od tema od kojih mediji ne odustaju je razvod pevačice Emine Jahović (36) od turske zvezde Mustafe Sandala (48). A iako je pevačica sama potvrdila da je njihovom braku došao kraj i naglasila da o tome više neće pričati sada je ponovo progovorila na tu temu.

Foto: instagram.com/yaemina

I starateljstvo nad decom upitno... Emina i Mustafa

- Smatram da čovek treba da ostane u braku ili vezi sve dok je srećan. Kada osećaj sreće prestane, mislim da je vreme da se krene dalje. Razvod svakome može da se desi - izjavila je Jahovićeva koja je pre mesec dana obelodanila istinu o razvodu sa Mustafom.

- Nakon četrnaest godina zajedničkog života i deset godina braka, Mustafa i ja doneli smo odluku da se raziđemo. Ta odluka nam nije bila laka niti je nagla, ali je uzajamna. Nakon dugih i otvorenih razgovora, zaključili smo da se naša iskrena i velika ljubav s godinama ugasila. Iako živote nastavljamo odvojeno, ja ću Mustafi uvek biti najiskreniji prijatelj i podrška u životu, a sigurna sam da će tako biti i s njegove strane. Naša najveća misija je da ostanemo dobri roditelji našim divnim sinovima Jamanu i Javuzu. U toj misiji smo ujedinjeni i s tog puta nećemo dozvoliti bilo šta da nas skrene - navela je tada pevačica.

Foto: instagram.com/eminajahovic

Ponovo pričala o razvodu... Emina Jahović

I dok turski mediji spekulišu da će Mustafa Emini uzeti starateljstvo nad decom, kao i da će ona biti ta koja će plaćati alimentaciju, pitanje je šta je zaista istina. S druge strane, srpski mediji naglašavaju da će Emina biti ta kojoj ostaju i deca, vila sa dva bazena, golf terenom, teretanom, muzičkim studiom i prelepim pogledom na Istanbul. Vrednost kuće procenjuje se na 1,5 miliona dolara. Tu je i zajednička ušteđevina koja broji milione dolara, ali i nekoliko nekretnina, vikendica, kao i jahta i mlaznjak.