OVAKO SE BAŠKARE ANASTASIJA I GUDELJ: Isplivao snimak sa romantične večere!


IZVOR: Republika/A.N. - 23.01.2024 | 09:15


Ljubavni par uživa u svakom slobodnom trenutku!

Foto: Instagram.com
OVAKO SE BAŠKARE ANASTASIJA I GUDELJ: Isplivao snimak sa romantične večere!

Anastasija Ražnatović ne krije svoju sreću sa Nemanjom Gudeljom, sa kojim je već nekoliko meseci u braku. Nakon nedavnog boravka u Beogradu zbog pomena ocu Željku Ražnatoviću Arkanu, Anastasija se vratila u Sevilju, gde uživa u svakom trenutku sa suprugom.

Njih dvoje su nedavno imali romantičnu večeru koju je Nemanja organizovao, a Anastasija je oduševljeno podelila video sa tog događaja na društvenim mrežama i pokazala svojim pratiocima kako njih dvoje zajedno uživaju u svakom slobodnom trenutku koji imaju. POGLEDAJ GALERIJU


Inače, Anastasija Ražnatović se verila na prelepom ostrvu Ibica, gde joj je partner Nemanja Gudelj priredio nezaboravnu prosidbu. Ova romantična gesta je bila uvod u njihovo skoro venčanje u jednom srpskom manastiru.

Anastasija Ražnatović i Nemanja Gudelj su svojom romantičnom ljubavlju i bliskošću privukli pažnju javnosti, a njihov zajednički život u Sevilji izgleda kao prava bajka. Njihova ljubavna priča ne gubi interesovanje javnosti i važe za jedan od omiljenih parova, zbog čega svaki trenutak koji podele na društvenim mrežama privlači veliku pažnju.

Podsećamo, venčanje Anastasije Ražnatović i Nemanje Gudelja održano je u krugu najbližih, ispunjavajući njihove želje za intimnom i toplo provedenom ceremonijom. Ceca je istakla da je sve proteklo jako lepo i da su se sjajno proveli, čime su njihove želje bile ispunjene.

Foto: Instagram.com

Anastasija i Nemanja Gudelj

BONUS VIDEO: