MINA DEČKA PRIJAVILA ZBOG MALTRETIRANJA! Pevačica bila u policiji, sada otkrila kakav haos se dešavao! (FOTO)


IZVOR: Republika/ D. L. - 22.01.2024 | 21:30


Iz Drugog osnovnog javnog tužilaštva potvrdili su da je 17. januara pevačica Mina Kostić prijavila uznemiravanje.

Foto: e-stock/ Časlav Vukojičić
MINA DEČKA PRIJAVILA ZBOG MALTRETIRANJA! Pevačica bila u policiji, sada otkrila kakav haos se dešavao! (FOTO)

Pevačica Mina Kostić prijavila je u policiji partnera Nikolu za maltretiranje, prenosi Kurir. Ona je 17. januara podnela krivičnu prijavu protiv momka koji je dosta mlađi od nje, a s kojim je godinu i po dana bila u emotivnoj vezi, te je u prostorije MUP je došla vidno uznemirena i potresena.

Iz Drugog osnovnog javnog tužilaštva potvrdili su da je 17. januara pevačica Mina Kostić prijavila uznemiravanje, ali dežurni tužilac je doneo odluku da u ovom slučaju nema nikakvih elemenata krivičnog dela da bi se istraga nastavila.

Foto: youtube.com/RTV Pink Official

Mina Kostić i bivši dečko Nikola

 

Pozvali smo pevačicu kako bismo je pitali za više detalja, a ona je za Republiku ispričala da ne želi da se produbljuje ova tema, kao i da nije došlo do konkretnog fizičkog nasilja.

- Tačno je da sam otišla u policiju, ali nije došlo do nekog fizičkog obračuna, ako me to sada pitate. Bilo je nekog koškanja u našem odnosu, ali to je sve što imam da kažem. Ne bih da se piše previše o svemu, dovoljno je. Gledala sam da sve rešim na najbolji mogući način - objasnila je folkerka za naš portal. 

Kako se piše, pevačici je bivši dečko slao uvredljive, preteće poruke i pravio ljubomorne scene, zbog čega je morala da reaguje i potraži zaštitu od nadležnih organa.

S druge strane, Nikola je takođe saslušan u policiji, a u državnu instituciju je otišao s majkom. Tom prilikom je izneo svoju stranu priče i objasnio svoj odnos s pevačicom.

 

BONUS VIDEO: