ANU NIKOLIĆ IZNELI IZ TRŽNOG CENTRA! Podigli je uvis, odmah morala da NAPUSTI objekat! ŠOK (FOTO)


IZVOR: Republika/P. R. - 15.01.2024 | 16:35


Ljudi posmatrali bizarne scene usred bela dana!

Foto: ATA Images/Antonio Ahel
ANU NIKOLIĆ IZNELI IZ TRŽNOG CENTRA! Podigli je uvis, odmah morala da NAPUSTI objekat! ŠOK (FOTO)

Pevačica Ana Nikolić već duže vreme privlači pažnju medija svojim izjavama i postupcima. Poslednjih godina, njen život je često tema interesovanja javnosti, što je slučaj i sada, kada se neprestano piše o njenom navodnom novom partneru.

Naime, Nikolićeva je nedavno podelila snimak na svom Instagram profilu koji je izazvao veliku pažnju. Kako se može videti, video je nastao u jednom prestoničkom tržnom centru, gde je Ana bila u društvu nepoznatog muškarca koji je u jednom trenutku bukvalno izneo iz butika i nosio kroz objekat kako bi izašla napolje.

Foto: instagram.com/ananikolicofficial

Anu Nikolić izneli iz tržnog centra

- Jedini način da izađem iz butika - napisala je pevačica u okviru svoje objave na društvenoj mreži Instagram, što je izazvalo veliku pažnju njenih pratilaca, ali i prolaznika u tržnom centru, koji su zastali da posmatraju Nikolićevu u nesvakidašnjem izdanju.

Podsećanja radi, Ana Nikolić je nedavno izazvala lavinu komentara na društvenim mrežama zahvaljući snimku iz garderoba, odakle je usnimila sebe u crnoj spavaćici sa dubokim dekolteom, ogrtaču iste boje i zanimljivim čarapama. I dok su se nekidivili njenom izgledu i samopouzdanju, drugi su pak izražavali zabrinutost za njen fizički izgled, uz komentare da ne zna da nađe sredinu - ili ima ogroman višak kilograma ili je premršava.

BONUS VIDEO: